Sporturi

VIDEO / Noua Zeelandă se califică în FINALĂ! “All Blacks” cîştigă un meci INFERNAL împotriva Africii de Sud

UPDATE 19:51 / FINAL DE MECI! Noua Zeelandă e prima finalistă de la Campionatul Mondial de Rugby. "All Blacks" s-au impus la limită 20-18 după un meci infernal. Africa de Sud a avut o prestaţie...
24.10.2015 | 19:54

UPDATE 19:51 / FINAL DE MECI! Noua Zeelandă e prima finalistă de la Campionatul Mondial de Rugby. “All Blacks” s-au impus la limită 20-18 după un meci infernal. Africa de Sud a avut o prestaţie solidă, însă cele două eseuri marcate de All Blacks au făcut diferenţa. În cealaltă semifinală se întîlnesc Australia şi Argentina, duminică, de la ora 18:00, pe Digisport 1. 

VEZI VIDEO REZUMAT:

UPDATE 19:46 / Min. 78: Noua Zeelandă are 2 puncte avans cu 2 minute înainte de final. 20-18

UPDATE 19:18 / Min. 54: Noua Zeelandă conduce cu 17-12. Barrett a marcat pentru Noua Zeelandă, şi Dan Carter a transformat

ADVERTISEMENT

UPDATE 18:50 / Noua Zeelandă e condusă cu 12-7 de Africa de Sud la pauză. Unicul eseu al meciului a fost marcat de Kaino pentru “All Blacks”, însă “Springboks” au transformat toate loviturile de pedeapsă prin Pollard.  Vezi eseul lui Kaino:

*****************************

Prima semifinală de la Campionatul Mondial de rugby pune faţă în faţă Noua Zeelandă cu Africa de Sud. “All Blacks” e favorită după evoluţia impresionantă din sferturile de finală cînd a zdrobit Franţa cu 62-13. 

ADVERTISEMENT

“Springboks” au început dezastruos turneul, cu o înfrîngere în faţa Japoniei, însă şi-au revenit pe parcurs şi au reuşit să învingă în sferturi Ţara Galilor. Eseul din finalul meciului din sferturile de finală a lui Du Preez a adus victoria Africii de Sud cu 23-19.

Specialiştii dau Noua Zeelandă drept mare favorită, avînd în vedere jocul prestat de cele două echipe pînă în această fază a competiţiei. În cele două echipe nu e decît o schimbare faţă de partidele din sferturi: Tony Woodcock i-a lăsat locul lui Joe Moody în echipa “All Blacks”.

ADVERTISEMENT

Echipele de start:

new zeeland afr