Pariuri sportive

Semifinalele Ligii Campionilor: toate echipele marcheaza si alte ponturi de la experti

24.04.2018 | 14:52
Semifinalele Ligii Campionilor toate echipele marcheaza si alte ponturi de la experti

Pariurile sportive ofera adrenalina din plin, dar si multe oportunitati de a castiga destul de simplu, daca esti atent la datele statistice si la alte informatii legate de jocuri. Norocul are desigur un cuvant de spus, dar in semifinalele Ligii Campionilor este mai degraba vorba de pariuri pe pasiune. Pana si Expertii Unibet se implica emotional si tin partea cate unei echipe, chiar daca privesc aceleasi date si sunt totusi de acord intr-o privinta: toate echipele implicate in aceste doua meciuri vor inscrie marti si respectiv miercuri! Este vorba despre Liverpool – AS Roma si Bayern – R. Madrid, doua meciuri la cel mai inalt nivel fotbalistic.

“Voi fi fanul lui Liverpool in semifinala cu AS Roma, pentru ca Jurgen Klopp este unul dintre antrenorii mei preferati ca filosofie de joc. Cormoranii recupereaza excelent baloanele in terenul advers, se muleaza in joc in functie de ce ofera adversarul si sunt generosi pe faza ofensiva, gratie tridentului de exceptie format din Salah, Firmino si Mane. Si sa nu uitam, acest joc spectaculos si eficient este potentat si de atmosfera unica de pe Anfield”, spune Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri online Unibet.

Acesta crede in calificarea celor din Liverpool si ar paria pe britanici – cota 1,46 pentru obiectiv. Pentru o cota si mai buna – 2,80 – Ilie Dumitrescu indica si o alta varianta: ambele echipe marcheaza si castiga Liverpool. Ionel Danciulescu, Expert Unibet, este mai prevazator si ar selecta optiunea “ambele echipe marcheaza si peste 2,5 goluri” – cota 1,52.

 

In acelasi timp, fostul jucator dinamovist ar incerca un pariu curajos pe calificarea italienilor (cota 2,75), caci Roma va juca returul pe Olimpico, unde a reusit sa inchida poarta in ultimele 5 jocuri din Liga Campionilor. “Roma mi-a castigat increderea dupa ce a reusit imposibilul, eliminand-o pe Barcelona, vazuta de multi ca principala favorita la castigarea trofeului. Cred ca italienii sunt capabili sa scrie in continuare istorie. Un mare merit in ascensiunea romanilor il are antrenorul Eusebio Di Francesco, aflat la prima sa experienta pe banca unei echipe de top”, explica Danciulescu.

In cealala semifinala, Bayern isi propune sa opreasca Madridul in incercarea de a cuceri trofeul UEFA Champions League pentru a treia oara consecutiv. Bayern este condusa de “talismanul” Jupp Heynckes, tehnicianul care a adus-o de 3 ori in finala Ligii Campionilor. Cota pentru calificarea nemtilor este 2,04.

“Voi sustine Madridul pentru ca il admir pe Zidane ca strateg si tactician. A reusit sa formeze o echipa foarte eficienta in toate zonele si joaca un fotbal de mare calitate. Un 4-3-3 sau 4-3-1-2 extrem de mobil asigura cea mai buna posesie in acest moment. Este meritul total al lui Zidane ca a reusit sa motiveze toti componentii lotului si sa-l aduca la potentialul maxim pe Cristiano Ronaldo, golgheterul din Champions League, cu 15 reusite”, mai spune Ilie Dumitrescu. Atat el, cat si Danciulescu, mizeaza pe faptul ca Bayern si R. Madrid vor marca cel putin o data. In prezent, 1,77 este cota pentru calificarea spaniolilor in Finala.