Fotbal intern

PANICĂ! Familia lui Gigi, în stare de şoc! “E SEMIPARALIZAT!”

Becali trăieşte momente cumplite în detenţie. Omul de afaceri s-a ales şi cu un picior semiparalizat! Din această cauză, patronul Stelei a făcut un atac de panică şi astfel a fost dus la...
24.02.2014 | 00:11
PANICA Familia lui Gigi in stare de soc E SEMIPARALIZAT

Becali trăieşte momente cumplite în detenţie. Omul de afaceri s-a ales şi cu un picior semiparalizat! Din această cauză, patronul Stelei a făcut un atac de panică şi astfel a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa!

Cum a ajuns Becali în această situaţie? Cum durerile la coloană sînt insuportabile, Gigi primeşte un medicament, care poate avea consecinţe asupra stării de sănătate! Potrivit mediculului UPU Iaşi, Tudor Ciuhodaru, medicamentul care i-a fost administrat lui Becali “este un drog derivat din opiacee care e folosit pentru durerile de intensitate medie şi acută”. “Nu este de folosinţă uzuală. Pentru pacientul obişnuit, efectele sînt mai greu de stăpînit“, a spus acesta pentru România TV.

Informaţia a fost făcută publică şi de Miron Cozma, un apropiat al lui Gigi Becali. “Două ore a avut piciorul semiparalizat. A făcut un atac de panică. L-au dus la Spitalul Judeţean din Constanţa. A avut dureri teribile. A fost scos şi dus la spitalul judeţean. Două ore a fost la spital şi apoi readus în penitenciar”, a declarat Miron Cozma.

“Medicii i-au administrat nişte calmante pentru că nu puteau să îl reţină. Dacă Agenţia Naţională a Penitenciarelor consideră că Becali e un subiect mult prea greu pentru ei, puteau să ceară ajutor. De ce în continuare se menţine poziţia de a fi ţinut în detenţie? Şi de ce nu este în spital?”, a mai spus Cozma.

Nu are voie să se opereze în străinătate!

Gigi Becali nu a primit acceptul judecătorilor de a părăsi Penitenciarul Poarta Albă pentru a se opera de hernia de disc cervicală cu care a fost diagnosticat. Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscînd să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

Merg la CEDO

Avocata finanţatorului Stelei, Maria Vasii, a demarat deja o serie de proceduri la mai multe instituţii europene care apără drepturile deţinuţilor. Ea a adăugat că acestea vor fi făcute publice abia după ce vor fi soluţionate. Mai mult, avocata susţine că a depus contestaţie la Curtea de Apel Constanţa şi aşteaptă să vadă dacă Gigi primeşte acceptul de a se opera peste hotare. În cazul în care nici de această dată nu va avea cîştig de cauză, Gigi Becali va face plîngere la CEDO.