SEMNAL DE ALARMĂ. Extremiştii maghiari vor provoca tulburări în Transilvania după modelul separatist rusesc

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/02/2015, 20:32
SEMNAL DE ALARMĂ. Extremiştii maghiari vor provoca tulburări în Transilvania după modelul separatist rusesc

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu a lansat astăzi pe pagina sa de socializare un avertisment sumbru: extremiştii maghiari vor provoca tulburări în Transilvania după modelul separatist rusesc.

Nu doar modelul este rusesc, ci şi banii de finanţare a grupărilor turbulente, afirmă liderul naţionaliştilor români. ”Rusia nu a dat bani Ungariei degeaba, înţelegerea a fost ca din aceşti bani să fie finanţată şi campania de destabilizare a României care îi stă ca un spin în coastă Moscovei”, afirmă Diaconu.

Acesta spune că în anumite cercuri se vehiculează informaţia că extremiştii maghiari au fost finanţaţi cu bani ruseşti şi că ne-am putea trezi cu efecte nedorite în perioada următoare. ”Serviciile secrete româneşti ştiu foarte bine că României i se pregăteşte ceva urât, dar factorul de decizie politic doarme şi o să ne trezim prea târziu. Avertizez pe această cale autorităţile române să verifice aceste informaţii şi să ia măsuri înainte de a se întâmpla nenorociri şi să nu aştepte ca de fiecare dată să acţioneze post-factum”, mai spune preşedintele Partidului România Unită.

Citeşte mai mult pe www.evz.ro

Închide ×