Fotbal international

Semnal de alarmă înainte de Lituania – România. Care e principala frică a lui Contra

Autor: Claudiu Surmei | 10.10.2018 | 19:13
Cosmin Contra, înainte de Lituania - România: "Terenul sintetic ne va pune în dificultate"

Selecționerul României trage un semnal de alarmă înainte de meciul Lituania – România, din etapa a 3-a a Ligii Națiunilor. Cosmin Contra este de părere că lotul pe care îl antrenează este mai valoros decât al adversarei, dar se teme că terenul sintetic îi va pune în dificultate pe tricolori.

Contra a declarat la conferința de presă de dinaintea partidei Lituania – România că vrea ca tricolorii să se întoarcă victorioși de la Vilnius, pentru a continua bătălia cu Serbia pentru primul loc în grupă. “Indiferent de adversar trebuie sa avem personalitate și trebuie să câștigăm fiecare meci. Sper ca antrenamentele să îi ajute pe băieți să intre pe teren cu mentalitate bună, să aibă atitutdine și să fie conștienți că meciul de mâine îi poate menține în cursa pentru câștigarea grupei,” a spuns Cosmin Contra

Terenul sintetic îi poate pune în dificultate pe tricolori în meciul Lituania – România

“Nu am făcut calcule, dar e clar că meciul e destul de important pentru noi, trebuie să nu mai facem pași greșiti. Cu o victorie putem să jucăm pentru locul 1 în grupa și alături de suporteri putem fi mai puternici”, a mai spus Cosmin Contra.

Tehnicianul naționalei a vorbit și despre terenul pe care se va disputa partida. “Terenul sintetic este un teren pe care de obicei nu îl întâlnim, mai ales la nivel de echipe naționale. Trebuie să te adaptezi cât mai repede pe un asemenea teren. Sunt condiții diferite față de iarba naturală și te pot pune în dificultate. Am pierdut și pe iarbă naturală 2 jucători importanți la meciul cu Muntenegru, face parte din fotbal, te poți accidenta pe orice suprafață. Nu intră nimeni cu gândul că se va accidenta, cred că băieții vor intra cu gândul de a juca bine și de a căștiga meciul. Mă bazez un pic și pe ce văd și simt la antrenamente. Decizia pentru primul 11 o iau în ziua meciului”, a adăugat Contra.

Stadionul pe care se joacă Lituania - România
Stadionul pe care se joacă Lituania – România
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!