Fotbal intern

Semnal de alarmă pentru Dennis Man: “Nu se va dezvolta dacă rămâne la FCSB”

31.08.2020 | 12:04
Semnal de alarma pentru Dennis Man Nu se va dezvolta daca ramane la FCSB
ADVERTISEMENT

Liță Dumitru a fost desemnat de două ori cel mai bun fotbalist român al anului, el a spus că Dennis Man ar fi putut ajunge la Concordia Chiajna. Dumitru s-a întors în țară pentru puțin timp după ce locuiește de doi ani în Atalanta (SUA).

„Nu cred ca avem un fotbalist care să ne aducă satisfacții, în acest moment, la nivel european, poate Ianis Hagi. Îmi place Răzvan Marin. Îmi place Stanciu, pentru că a înțeles că trebuie să fie constant.

ADVERTISEMENT

Man și Coman nu sunt jucători de zeci de milioane, nu vreau să-l supăr pe Man. I-am zis președintelui Concordiei acum câțiva ani să-l ia pe Man, el era la UTA. Daca va continua la Steaua, el niciodată nu va ajunge mare fotbalist.

”Man nu se va dezvolta dacă rămâne la FCSB”

Eu nu-l contrazic pe Rădoi, foarte bine i-a făcut. Coman și Man au calități fotbalistice. Man nu se va dezvolta dacă rămâne la FCSB”, a declarat Liță Dumitru pentru ProSport LIVE.

ADVERTISEMENT

CFR-ul, datorită experienței și al lui Dan Petrescu, ar putea merge în grupe în Europa League. La fel și FCSB. Îmi place și de băiatul ăsta tânăr de la Botoșani, Marius Croitoru. e un băiat de viitor”, a adăugat Liță Dumitru.

Dennis Man mai are doi ani de contract cu echipa lui Gigi Becali. Fotbalistul a bifat 70 de partide în Liga 1, dar a jucat și în preliminarii și grupe de competiții europene.

ADVERTISEMENT

Cinci milioane de euro valorează Dennis Man

În sezonul 2019-2020, fotbalistul de la FCSB a bifat 31 de meciuri și a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor de nouă ori.

Man este cotat pe site-urile de specialitate la cinci milioane de euro. El are în palmares Cupa României cu FCSB, câștigată după finala cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Man a mai jucat la Atletico Arad și UTA. De la ultima a fost transferat la FCSB, în urmă cu patru ani. Echipa lui Gigi Becali a plătit 420 de mii de euro pentru jucător.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,87 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT