Fotbal intern

Semnal de alarmă pentru Mirel Rădoi înainte de debut: “Trebuie să creeze un grup kamikaze”

03.09.2020 | 16:01
Semnal de alarma pentru Mirel Radoi inainte de debut Trebuie sa creeze un grup kamikaze
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a spus la televiziunea Pro X că partidele naționalei României sunt grele pentru selecționerul Mirel Rădoi.

Tehnicianul român, în vârstă de 75 de ani, este de părere că lui Rădoi îi va fi dificil ținând cont că nu are foarte mulți fotbaliști din care să aleagă.

ADVERTISEMENT

“Vom vedea cum decurg meciurile… Nici Rădoi nu are de unde sa aleagă foarte mulți jucători. Cei care sunt în străinătate, joacă destul de puțin. Va trebui să reușească sa creeze un grup kamikaze, un grup care sa intre pe teren și sa dea absolut totul.

Rădoi debutează pe 4 septembrie cu Irlanda de Nord

E nevoie de o analiza serioasă a echipelor adverse pentru a face performanță. Vom vedea. Avem jucători talentați, suntem considerați în fotbalul european ca având jucători cu o tehnică superioară, așa că… Să vedem, să sperăm că o sa fie în regulă. Îi doresc din tot sufletul să aibă succes”, a declarat Mircea Lucescu în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

ADVERTISEMENT

România se va duela cu Irlanda de Nord și Austria, pe 4, respectiv 7 septembrie. Meciurile din Liga Națiunilor vor putea fi urmărite pe PRO TV, de la ora 21:45.

23 de jucători are la dispoziție Mirel Rădoi pentru debutul său pe banca primei reprezentative. De asemenea, există și o listă cu șase fotbaliști de rezervă dacă vor exista accidentări.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți jucători convocați sunt de la Universitatea Craiova

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), David Lazar (Astra)

Fundași: Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Alin Toșca (Gaziantep FK), Dragoș Grigore (Ludogorets), Andrei Burcă (CFR Cluj), Sergiu Hanca (KS Cracovia), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Florin Ștefan (Sepsi OSK)

Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor), Dan Nistor (Universitatea Craiova), Alexandru Maxim (Gaziantep FK), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), Ianis Hagi (Rangers), Ciprian Deac (CFR Cluj)

ADVERTISEMENT

Atacanți: Gabriel Iancu (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Denis Alibec (Astra Giurgiu), George Pușcaș (Reading), Sergiu Buș (FCSB).

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 5,60 este cota pentru ”1-0 scor corect” la meciul România – Irlanda de Nord. Vezi aici toate cotele

 

ADVERTISEMENT