Fotbal intern

Semnal de alarmă pentru Mirel Rădoi înainte de România – Germania: ”Acolo avem probleme de mulți ani”

28.03.2021 | 11:36
Semnal de alarma pentru Mirel Radoi inainte de Romania  Germania Acolo avem probleme de multi ani
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Alexandru Bourceanu a tras un semnal de alarmă înainte de meciul România – Germania, din preliminariile CM 2022, și este de părere că formația lui Mirel Rădoi suferă la fazele fixe.

Întâlnirea de pe Arena Națională se va disputa duminică, de la ora 21:45, cele două formații venind după victorii în primele partide din campania de calificare.

ADVERTISEMENT

Selecționerul ”tricolorilor” va fortifica, cel mai probabil, defensiva. Astfel, schimbarea de sistem nu poate fi decât una cu profil defensiv, cu trei fundași centrali și un sistem probabil 5-4-1 care să facă uneia dintre cele mai puternice națiuni ale lumii.

Înainte de România – Germania, Mirel Rădoi a primit un semnal de alarmă de la Alexandru Bourceanu

”Natural, avem probleme la centrările din zonele laterale. Nu de acum, de foarte mulți ani. Natural, avem probleme la fazele fixe și cred că vor fi ceva faze fixe, se va juca în jumătatea noastră”, este semnalul de alarmă a lui Alexandru Bourceanu pentru Mirel Rădoi înaintea meciului România – Germania.

ADVERTISEMENT

”Nu vom putea juca mingi lungi, fiindcă ei vor câștiga duelurile. Va trebui să încercăm să pasăm, să avem mingea cât mai mult. Cât timp adversarii vor avea mingea, își vor crea ocazii”, a declarat fostul internațional pentru gsp.ro.

”Și dacă pierdem, nu ar fi un capăt de țară. Trebuie să rămânem optimiști pentru meciul cu Armenia. Dacă după aceste trei meciuri vom avea șase puncte, consider că ar fi foarte bine”, a continuat Bourceanu.

ADVERTISEMENT

Omogenitatea, principalul atu al nemților

”Sunt singur că felul nostru de a gândi va fi mult mai defensiv în acest meci. Dacă nu la nivel conștient, măcar la nivel inconștient. Bănuim care e puterea Germaniei. Își creează foarte, foarte ușor ocazii.

Au șase jucători de la Bayern Munchen în primul ’11’, jucători care au câștigat șase trofee anul trecut și care au învins la scor foarte multe echipe. Îl au pe Gundogan de la Manchester City, pe Werner și pe Havertz de la Chelsea, care joacă un fotbal extraordinar, sunt în sferturile Champions League.

ADVERTISEMENT

Faptul că sunt foarte mulți jucători de la Bayern Munchen e un atu, sunt la un nivel de comunicare și omogenitate mai mare decât cel la care suntem noi”, a încheiat Alexandru Bourceanu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,20 este cota pentru „2 solist și nu marchează ambele echipe” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT