DINAMO. Oltenii i-au stabilit preţul lui Nistor: “Pe suma asta poate pleca!”

Cristian Blanuta   
in Dinamo
08/08/2016, 10:45
DINAMO. Oltenii i-au stabilit preţul lui Nistor: “Pe suma asta poate pleca!”

DINAMO. Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii, a anunţat că Nistor va pleca, dar acum aşteaptă un răspuns de la comisii. Răducan a amintit de clauza pe care o are jucătorul pentru a părăsi echipa. Dinamo este formaţia care insistă cel mai mult pentru mijlocaş, care ar putea semna cu “cîinii” din postura de jucător liber de contract.

”Nu ştiu unde ajunge Nistor. Dar dacă el şi impresarul lui vor să găsim soluţii, vom găsi. Dacă vor. Dar să vedem ce zic comisiile. Eu nu voi activa clauza pe care o are, adică poate pleca pe 350.000 de euro. 

Noi nu vrem să păcălim jucătorii. Pandurii încă reprezintă un proiect frumos în fotbalul românesc. Prin vînzarea lui Hora situaţia aici s-a mai liniştit”, a declarat preşedintele Răducan.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×