ADVERTISEMENT
Hotnews

Semne că eşti plictisitoare în pat

Plictiseala intervine în orice relaţie, dar este important să îţi dai seama de asta şi să iei măsuri. Vezi cum îţi dai seama că eşti plictisitoare în pat....
Autor: Ionuţ Cataramă | 04.03.2015 | 10:52
Semne că eşti plictisitoare în pat

Plictiseala intervine în orice relaţie, dar este important să îţi dai seama de asta şi să iei măsuri. Vezi cum îţi dai seama că eşti plictisitoare în pat.

ADVERTISEMENT

Nu porţi lenjerie sexy

Pijamalele tale pufoase şi cu inimioare sunt confortabile şi drăguţe, dar lui s-ar putea să nu îi placă atât de mult, mai ales dacă le porţi în fiecare noapte. Bărbaţii sunt vizuali şi vor să te vadă, măcar uneori, îmbrăcată în ceva sexy. Surprinde-l îmbrăcată într-o lenjerie provocatoare şi vei vedea cum relaţia voastră va deveni mai interesantă.

Faceţi dragoste în acelaşi loc

Dacă nu vrei să faci sex decât în dormitor, nu te mira dacă îţi va spune, la un moment dat, că s-a plictisit. Numeroase studii au arătat că partenerii care făceau sex şi în alte camere erau mai fericiţi şi mai mulţumiţi de celălalt. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat îndrăzneţ, poţi încerca sexul în locuri ceva mai publice.

ADVERTISEMENT

Nu vrei să încerci lucruri noi

Bărbaţii vor să încerce lucruri noi, iar dacă tu spui nu la fiecare propunere pe care o face, nu te mira că se va plictisi de tine. Unii bărbaţi vor să le vorbeşti murdar, alţii preferă să folosească jucării sexuale, orice ar fi, nu strică să îi arăţi că eşti dispusă să încerci.

Faceţi dragoste rar

Dacă sexul a devenit o problemă care trebuie rezolvată o dată pe lună, ar trebui să te gândeşti bine dacă mai vrei să fii în această relaţie. Bărbaţii vor să se simtă doriţi, iar când sexul este programat şi mecanic, nu te mira dacă te va considera plictisitoare.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.unica.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!