Life

Semne de împăcare? Gestul evident al Claudiei Patrășcanu pentru Gabi Bădălău

24.01.2021 | 19:52
Semne de impacare Gestul evident al Claudiei Patrascanu pentru Gabi Badalau
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu dă semne că ar vrea să renunțe la războiul cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. Vedeta a făcut un gest evident pentru cel care încă îi este soț, lăsându-l să înțeleagă că este parte din realitatea ei de zi cu zi.

Fosta componentă a trupei Exotic sărbătorește astăzi ziua de naștere a unuia dintre copiii ei. Băiatul cel mic, Nicholas, a împlinit patru anișori.

ADVERTISEMENT

Motivul a fost suficient pentru a-i face celui mic urări publice pe paginile de social media. Cântăreața a distribuit o serie de imagini din viața lor de familie de zi cu zi. Aici a apărut și surpriza, una dintre imagini afișându-l pe Gabi Bădălău în compania fiilor săi.

Semne de împăcare? Gestul evident al Claudiei Patrășcanu pentru Gabi Bădălău

Imaginile sunt însoțite și de o decriere emoționantă. Vedeta a explicat cât de mult își iubește copilul și ce îl face atât de special.

ADVERTISEMENT
Gabi Bădălău și cei doi copii ai săi
Gabi Bădălău și cei doi copii ai săi, postarea Claudiei Pătrășcanu
Sursa foto: Instagram

„#mylove❤️?#myson?#myboy #happybirthday#4yearsNicolas❤️Nicolas este copilul special, copilul care râde mereu, drăgăstos și pupăcios, este cel mai bun copil, frate și prieten! Sunt binecuvântată cu doi băieți sănătoși! Love you, Nicolasul meu!❤️ La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Claudia Pătrășcanu.

Printre cele zece fotografii distribuite cu acestă ocazie s-a strecurat una care a atras atenția tuturor. Deși a avut numai cuvinte grele și reproșuri la adresa fostului partener de viață, solista a distribuit acum o imagine care-l prezintă pe acesta alături de cei doi băieți, semn că recunoaște că este parte din realitatea lor.

Este posibil ca gestul femei să aducă pacea între cei doi. Foștii parteneri de viață au făcut un adevărat spectacol mediatic din divorțul prin care trec. Declarațiile și acuzațiile pe care și le-au adus unul altuia au ținut primele pagini ale tabloidelor.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță și pentru custodia celor doi copii, rezultați din mariajul de aproximativ cinci ani. În această luptă, solista l-a acuzat pe actualul iubit al Biancăi Drăgușanu de consum de substanțe interzise și i-a cerut să prezinte judecătorilor rezultatul unui test în acest sens.

Acuzațiile nu s-au terminat aici, femeia a mai spus despre cel care i-a fost partener vreme îndelungată că este amator al jocurilor de noroc, l-a acuzat de infidelitate și violență.

ADVERTISEMENT