Sport

Semnele care te avertizează că este momentul să părăsești cazinoul

FANATIK îţi dezvăluie când este cel mai bun moment să pleci din cazino şi semnele la care trebuie să fii atent
16.06.2021 | 15:37
Semnele care te avertizeaza ca este momentul sa parasesti cazinoul
ADVERTISEMENT

La fel ca orice altă activitate de divertisment sau de relaxare, ne dorim ca momentele frumoase să continue cât mai mult timp și să putem prelungi pentru cât mai multe ore sesiunile noastre de gambling la cazino. După ce au experimentat sesiuni de joc foarte lungi sau care în care au pierdut foarte mulți bani, jucătorii și gamblerii tind să aibă nevoie de ajutor pentru a pune capăt sesiunilor.

Astea sunt semnele care îţi spun “Opreşte-te”, când joci în cazinou

În febra pariurilor sau a jocurilor din cazino este destul de dificil să îți dai seama când ar trebui să te oprești, care este ultimul tău pariu  sau ce ar trebui să faci când consideri că trebuie să te oprești.

ADVERTISEMENT

Cei care au experiență și sunt profesioniști recunosc aceste semnale, iar despre ele vom vorbi în acest articol.

Faci greșeli pentru că ești obosit

Dacă te afli deja într-o partidă de cazino Maxbet la oricare dintre jocurile tale preferate și ți se pare că ai început să iei decizii pripite, probabil s-a instalat o stare de oboseală pe care nu o poți recunoaște atât de bine. Oboseala este printre primele semne care îți sunt acordate chiar de propriul corp. Poate că te afli într-o serie bună de pariuri câștigătoare, dar nici de acelea nu te vei putea bucura dacă ești foarte obosit.

ADVERTISEMENT

Dacă ești obosit și continui să câștigi, probabil ești mai norocos decât crezi deoarece oboseala aduce cu ea de obicei decizii proaste care aduc pariuri pierdute. Dacă începi să pierzi și ți se pare că iei decizii pe care în mod normal nu le-ai face, capacitatea ta de concentrare s-s diminuat pentru că ai început să obosești.

Vrei să mai depui

Adăugarea de buget adițional unei partide de gambling este strict interzisă pentru cei care își doresc să aibă parte de un câștig constant pe termen lung. Dacă vei face o scurtă cercetare prin ghidurile noastre, vei afla că una dintre condițiile principale pentru a fi un parior de succes este să ai un buget bine stabilit și calculat. Acest lucru presupune ca tu să știi câți bani vei cheltui în fiecare sesiuni de joc și câți bani vei putea câștiga.

ADVERTISEMENT

Dacă ai stabilit că pentru o sesiune, pierderea integrală a sumei trebuie să fie și biletul tău de ieșire din cazino. Dacă ai nevoie să mergi la bancomat, care în cazino vor fi mereu aproape, gândește-te de două ori înainte.

Ți-ai atins limita de pierdere

Organizarea și administrarea unui buget de pariere presupune mai mult limite ce trebuie setate înainte de începerea sesiunilor de gambling. Una dintre acele limite este cea de pierdere. Dacă ai un buget total de 1000 RON, trebuie să setezi o limită de pierdere la care tu ești confortabil. Aceasta poate fi setată pe oră, per partidă sau pe zi. Dacă limita pe zi este de 300 RON pierdere, în momentul în care s-a întâmplat acest lucru, trebuie să părăsești cazinoul.

ADVERTISEMENT

Dacă vei risca mai mulți bani pentru a mai recupera din pierderi, există șansa ca acei bani să fie și ei pierduți, implicit vei fi și mai mult în pierdere.

Ți-ai atins limita de câștig

Exact aceeași condiție este valabilă și pentru varianta în care tu te afli în câștig și ai realizat deja profituri destul de mari. Este foarte important să ai o limită de pierdere, dar la fel de important este și să îți setezi o limită de câștig deoarece ea îți garantează că vei părăsi cazinoul cu bani în buzunar și chiar mai mulți decât atunci când ai intrat în cazino.

Ți-ai atins limita de timp

Limita de timp este cea mai complexă dintre cele trei menționate până acum. Motivul este complexitatea acestei limite. Este o limită care depinde și de cele două limite de câștig și pierdere, dar depinde și de bugetul total pe care fiecare jucător și-l setează pentru sesiunile de joc.

Dacă limita de pierdere este de 100 RON, iar acești bani vor fi pierduți în primele 20 de minute, automat, nu va mai trebui să ții cont de limita de timp. Limita de timp poate fi extinsă și în momentul în care bugetul permite acest lucru. Aceste trei limite sunt folosite pentru a ajuta jucătorii să controleze debitul de câștiguri și pierderi dintr-o sesiune de gambling.

Numai cu un stil de joc riguros și cu un set de reguli stricte vei putea să faci performanță în cazino. Disciplina este cheia profitului.

Concluzie

Jumătate dintre semnalele care te avertizează când trebuie să părăsești cazinoul provin numai din setarea unor reguli interne ale jucătorului. Înțelegi acum de ce există atât de multe diferențe între gamblerii profesioniști și cei amatori? Profesioniștii se dedică mai mult acestui hobby și iau decizii mai drastice pe plan personal, iar disciplina îi ajută să câștige mai mult.

Iar dacă nu ți-ai dat seama deja, cei care câștigă mai mult se asigură mai întâi că pierd mai puțin.

ADVERTISEMENT