Life

Semnele de foc. Tot ce trebuie să știi despre ele. Cum stau cele 3 zodii cu dragostea, sănătatea și cariera

17.04.2021 | 16:42
Semnele de foc Tot ce trebuie sa stii despre ele Cum stau cele 3 zodii cu dragostea sanatatea si cariera
Semnele de foc. Tot ce trebuie să știi despre ele. Cum stau cele 3 zodii cu dragostea, sănătatea și cariera. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiile de foc sunt cele mai energice, pasionale și ambițioase dintre toate semne zodiacale, cunoscute pentru temperamentul lor impulsiv. Pot face orice dacă își folosesc energia pentru lucrurile bune sau pot pierde totul dacă nu apreciază șansele primite.

Nativii de foc sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul, trei zodii complexe, dar ambițioase, care luptă până în pânzele albe pentru ceea ce își doresc. Fiecare dintre acești nativi este dominat de un anumit foc: Focul lui Marte, Focul Soarelui și, respectiv, Focul lui Jupiter.

ADVERTISEMENT

Iată cum stau aceste zodii cu dragostea, sănătatea și cariera și ce reprezintă elementul Focului atunci când vine vorba de semnele zodiacale.

Semnele de foc. Tot ce trebuie să știi despre ele. Care sunt cele patru elemente

Zodiile de Foc sunt cele mai puternice și ambițioase dintre toate, dar care este semnificația fiecărui element primordial, și anume Aer, Apă, Pământ, Foc? Potrivit libertatea.ro, toate zodiile sunt influențate de unul dintre aceste elemente, care dezvăluie anumite aspecte ale personalității și trăsături care nu pot fi modelate de nimic din mediul extern.

ADVERTISEMENT

Zodiile de Aer

Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, aspirațiile și visurile. Aceste zodii sunt considerate ca fiind cele mai raționale. Reprezentanții acestui element sunt Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Zodiile de Apă

Apa înseamnă nivelul emoțional, spiritual, universul sufletului, dorințele, sentimentele și iubirea. Zodiile de Apă sunt recunoscute ca fiind cele mai emotive și sensibile. Acestea sunt reprezentate de Rac, Scorpion și Pești.

ADVERTISEMENT

Zodiile de Pământ

Pământul se referă la nivelul concret, cotidianul, aspectele materiale ale vieții, astfel că zodiile influențate de acest element sunt cele mai pragmatice, realiste. Acestea sunt Taur, Fecioară și Capricorn.

Zodiile de Foc

Focul reprezintă nivelul energetic, acțiunea, determinarea, lupta și câștigul. Zodiile de Foc sunt cele mai ambițioase și luptătoare. Berbecul, Leul și Săgetătorul se află sub tutela acestui element.

ADVERTISEMENT

Totul despre Zodiile de Foc. Cum stau cu dragostea, sănătatea și cariera

Faptul că primul semn din zodiac este Berbecul și este reprezentantul elementului Foc nu este întâmplător. Acesta anunță primăvara și, în consecință, începutul unui nou ciclu de viață, alături de care se află Leul și Săgetătorul. Elementul ce le caracterizează trimite la un spirit revoluționar, ambițios, cu o mare încredere în sine și cu un entuziasm și o sinceritate ieșite din comun.

Aceste zodii sunt energice, determinate și impulsive. Transmit energie în jurul lor și au nevoie de libertate pentru a acționa, se dedică cu toată ființa planurilor pe care și le fac și mulți dintre acești nativi ajung să ocupe poziții de lideri. Focul le oferă mult curaj, cutezanță, forță interioară, determinare, ambiție și încredere, fiind, în același timp, și cele mai norocoase semne zodiacale.

Pe de altă parte, Focul poate fi o adevărată povară pentru aceste zodii, pentru că reprezintă unele defecte pe care nativii ar vrea să le țină ascunse, și anume egoism, furie, nervozitate, avariție, impulsivitate, nerăbdare, infatuare, posesivitate, tendința de control și dominație. Inevitabil, aceste trăsături se vor manifesta, iar nativii au de pierdut din cauza lor.

Zodiile de Foc și dragostea

Se spune că zodiile de Foc sunt permanent îndrăgostite și că le place să iubească „de dragul pasiunii”, fiind o trăsătură de-a lor. Relațiile lor sunt pline de surprize, intense și pătimașe. Oferă multe partenerului, dar și ele așteaptă ceva în schimb. Pasiunea și surprizele pe care le oferă așteaptă la schimb iubire necondiționată, dăruire trup și suflet și loialitate.

Posesivitatea și egoismul sunt defectele ce ar putea afecta relația cu partenerul de cuplu, care nu vor să împartă cu nimeni persoana iubită, tocmai de aceea dorinsu-și să dețină controlul. Cei mai mulți dintre nativi se îndrăgostesc de mai multe ori pe parcursul vieții, dar încearcă tot felul de relații, căsnicii, le place ca familia lor să fie numeroasă și dinamică.

Din păcate, mulți ajung să piardă ceea ce au iubit în a doua parte a vieții, pentru că nu au știut să aprecieze la timp ceea ce aveau mai de preț.

Zodiile de Foc și sănătatea

Nativii zodiilor de Foc sunt mereu energici, dinamici, dorm puțin, sunt mereu în mișcare și adoră călătoriile și tot felul de aventuri, nefiind speriați de riscuri sau de activitățile mai dificile. Au o imunitate bună dar, totodată, sunt în pericol de a se îmbolnăvi, pentru că nu sunt suficient de precauți.

Aceste zodii sunt predispuse accidentelor și bolilor cardiovasculare, iar unii încep să aibă probleme cu greutatea, fiind lacomi și gurmanzi. Alții pot suferi de boli cronice sau diabet ca rezultat al stilului de viață haotic și încărcat de stres.

Zodiile de Foc și cariera

Datorită ambiției și determinării, nativii elementului Foc țintesc tot mai sus și vor joburi unde să fie lideri, unde pot avea parte de admirație și apreciere din partea celor din jur. Ei preferă să aibă o carieră mai mult pentru puterea oferită de o funcție de conducere decât pentru bani.

Le place să aibă bani și să-i cheltuie pe tot felul de experiențe inedite, dar nici nu fac economii consistente, cheltuind foarte ușor sumele de bani pe care le câștigă. Ar trebui să aibă alături pe cineva prudent atunci când vine vorba de bani.

Zodiile de Foc – calități și defecte și cu cine se înțeleg cel mai bine

Berbec

  • Calități: ambiție, perseverență, determinare și încredere de sine.
  • Defecte: dominație, încăpățânare, egoism, impulsivitate.

Leu

  • Calități: entuziasm, forță interioară, curaj, determinare.
  • Defecte: imprudență, lipsa controlului, infatuare, dominație.

Săgetător

  • Calități: dinamism, îndrăzneală, îmcredere de sine, agilitate.
  • Defecte: tupeu, imprudență, impulsivitate, încăpățânare.

Nu toți nativii Zodiilor de Foc se vor înțelege bine între ei, dar pot avea o relație foarte bună cu alte zodii. La capitolul dragoste, nativii de Foc sunt interesați de zodiile de Aer și cele de Foc și pot avea relații intense și care durează în timp. Relațiile cu zodiile de Apă sau Pământ nu au șanse mari să reziste în timp.

ADVERTISEMENT
Tags: