Life

Ce semnificație are ziua de azi. Numerologul Romeo Popescu, totul despre 11.11

Numerologul Romeo Popescu a deslușit tainele zilei de azi. Data de 11 a 11-a este una bună pentru cei care trebuie să ia decizii importante, indiferent de domeniu.
11.11.2021 | 12:52
Ce semnificatie are ziua de azi Numerologul Romeo Popescu totul despre 1111
Data de 11.11 are o semnificație aparte. Foto: lonerwolf.com
ADVERTISEMENT

Numerologul Romeo Popescu a vorbit despre semnificația zilei de 11 a 11-a, iar veștle lui sunt unele destul de bune.

Specialistul a deslușit tainele acestei date față de care mulți pot să fie confuzi. Este o zi bună pentru realizări sau o zi proastă?

ADVERTISEMENT

Numerologul susține că cei 4 de 11 trebuie priviți ca un 4. 4 este în numerologie cifra acțiunii, a faptei. Cu alte cuvinte, data de azi este bună pentru cei hotărâți.

Ce semnificație are data de azi, 11.11

Popescu a vorbit și despre persoanele născute în această zi. Cele mai avantajate sunt femeile. Persoanele de sex feminin năcute într-o zi de 11 sunt aplecate mai mult spre empatie decât bărbații și caută mereu dovezi de afecțiune din partea celor din jur.

ADVERTISEMENT

11 ca dată a nașterii îi pune des pe oamenii veniți pe lume în această zi în încurcătură. Cei doi de 1 indică mereu un drum bifurcat, deci deciziile trebuie luate cu maximă atenție.

Cum sunt, însă, afectați cei care nu sunt născuți pe 11 noiembrie? Și la această întrebare numerologul are un răspuns. După cum spuneam mai sus, există multe lucruri pozitive care trebuie menționate.

ADVERTISEMENT

„Ziua de azi are legătură cu ce s-a întâmplat acum 9 luni”

„Este o zi interesantă. Ziua de azi are legătură cu ce s-a întâmplat acum fix 9 luni, pe 2.02. Lucrurile lăsate atunci în coadă de pește își găsesc azi sfârșitul sau continuarea. Vorbim despre două direcții diferite.

Poți fi într-o stare de nehotărâre mereu. Pentru că sunt 4 de 1, deci un 4, mai bine ne apucăm de treabă. Este o zi bună, de pildă, pentru cumpărarea biletelor de avion pentru o vacanță, dacă sunteți deciși cu cine mergeți.

ADVERTISEMENT

Dacă nu știu cu cine merg, mă hotărăsc și după aceea merg. În aceste situații vacanțele s-ar putea să nu mai aibă loc. E o zi importantă și pentru semnarea unor contracte”, a declarat numerologul Romeo Popecu în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Cu alte cuvinte, este bine să profităm cu toții de oportunitățile acestei zile și să ne gândim la ce am lăsat nerezolvat în urmă cu 9 luni. Este o dată excelentă pentru oamenii care știu ce vor de la viață, pentru cei care sunt deciși să meargă pe un anumit traseu. Data de 11.11 vine, așadar, cu rezolvări pentru multe probleme.

ADVERTISEMENT
Tags: