Life

Semnul pe care Meghan Markle îl face pentru ”a-l opri pe prințul Harry să vorbească”. Ce spune un expert

Un expert în limbajul trupului susține că Meghan Markle utilizează o ”comandă tăcută”, în momentul în care vrea ca prințul Harry ”să nu mai vorbească.
19.01.2023 | 23:56
Semnul pe care Meghan Markle il face pentru al opri pe printul Harry sa vorbeasca Ce spune un expert
Gestul tăcută făcut de Meghan Markle în fața lui Harry. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jesús Enrique Rosas, cunoscut și sub numele de Body Language Guy pe YouTube, a urmărit mai multe apariții publice ale lui Meghan Markle alături de prințul Harry, înainte ca cei doi să renunțe la titlurile regale.

Semnul discret pe care Meghan Markle îl face pentru a-l opri pe prințul Harry să mai vorbească

Ulterior, acest a observat un semn pe care ducesa de Sussex îl folosește, atunci când vrea să îl oprească pe prințul Harry în a mai vorbi.

ADVERTISEMENT

În luna ianuarie 2020, Meghan și Harry au anunțat că vor face un pas înapoi în calitate de membri ai familiei regale în activitate.

Jesús și-a început videoclipul uitându-se la filmări și imagini cu cuplul care a participat la premiile Wellchild din anul precedent și a observat un moment interesant în care Meghan Markle a avut grijă să obțină ce își dorește.

ADVERTISEMENT

“Vorbeau cu unele dintre familiile prezente și cred că aceasta a fost ultima familie cu care au vorbit.  (…) 

Dar Harry vorbea în continuare cu ei, într-un mod destul de atrăgător, iar apoi Meghan se ridică în picioare și îi ordonă literalmente și în tăcere lui Harry să se oprească și să se ridice în picioare, doar folosind limbajul corpului ei, și nu este singura dată când a fost surprinsă de camerele de luat vederi întrerupându-l pe Harry din senin”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

De câte ori ”l-a redus Meghan pe Harry la tăcere”

Jesús a făcut referire apoi la un videoclip de la Ziua Commonwealth-ului din 2019, când Meghan “face exact același lucru” ca înainte, reducându-l pe Harry la tăcere.

Expertul în limbajul trupului a menționat, de asemenea și momentul în care Meghan Markle a purtat o rochie roșie îndrăzneață Carolina Herrera pentru apariția sa la Gala Anuală Salute to Freedom din New York, pe 10 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

De asemenea, inclusiv în timpul interviului cu Oprah, ducesa de Sussex a făcut câteva semne indirecte care l-au oprit pe Harry să mai vorbească.

”Da, există clasica ei încleștare a maxilarului. Și nu cred că a existat vreun motiv valabil pentru ca ea să exprime acea manifestare emoțională în acel moment”, a mai spus acesta.

Meghan Markle, o adevărată expertă în limbajul corporal

Totodată, expertul îl limbaj a mai precizat că Meghan Markle este o adevărată expertă când vine vorba de semnalele pe care i le transmite prințului Harry.

Iar pe lângă limbajul trupului, aceasta are și un joc de cuvinte bine dezvoltat, a mai adăugat acesta, făcând referire la mai multe apariții ale ducesei de Sussex, notează express.co.uk.

“În astfel de situații, este foarte frecvent să ne uităm la mâinile care primesc brățara, dar unde este adevărata acțiune este pe față.

Pe de altă parte, printr-un joc de cuvinte, când o asculta pe doamna care vorbea, poți observa că mâinile ei erau neliniștite, deoarece își ciupea carnea chiar lângă unghii.

Acesta este un semnal obișnuit de anxietate și nerăbdare și este foarte ușor de observat”, a mai adăugat acesta.

Amintim că după ce Meghan și Harry și-au lansat documentarul de pe Netflix, aceștia au atras critici dure, care par că nu se mai opresc. De asemenea, nu puțini sunt cei care o critică pe ducesă, pentru atitudinea ei.

ADVERTISEMENT