News

Senatorul Tanczos Barna s-a vindecat de Covid-19 și a vorbit de experiența din spital: ”Am scăpat foarte ieftin față de alții”

24.07.2020 | 12:05
Senatorul Tanczos Barna sa vindecat de Covid19 si a vorbit de experienta din spital Am scapat foarte ieftin fata de altii
ADVERTISEMENT

Senatorul UDMR Tanczos Barna s-a vindecat de Covid-19 și a vorbit despre experiența trăită în cele două săptămâni petrecute în spital.

În urmă cu 14 zile, politicianul a făcut o pneumonie destul de severă, iar ulterior a aflat că noul coronavirus este responsabil de această stare.

ADVERTISEMENT

Internat în spital, acesta s-a vindecat și a anunțat acest lucru pe pagina sa de socializare, acolo unde a vorbit și de experiența din unitatea medicală.

Senatorul Tanczos Barna, după ce s-a vindecat de Covid-19: ”Am scăpat foarte ieftin față de alții”

În urmă cu două săptămâni, senatorul UDMR Tanczos Barna a anunțat că are coronavirus și a dezvoltat o dublă pneumonie, în urma infectării. Atunci, acesta a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook, în limba maghiară, în care anunța că este bine și se află sub tratament.

ADVERTISEMENT

”Astăzi am aflat că am o dublă pneumonie, apoi că Covid-19 este responsabil pentru această pneumonie. Sunt înconjurat de o echipă de medici super-profesioniști. Să începem tratamentul. Mă vindec și totul merge înainte”, spunea Barna pe 10 iulie.

Vineri, 24 iulie, tot pe pagina de socializare, Barna a oferit vestea bună: s-a vindecat de Covid-19. În postare, politicianul expune o parte din trăirile din spital din ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Senatorul a ținut să laude echipa medicală care l-a tratat, despre care spune că ”a fost una profesionistă și conștiincioasă”. Totodată, el s-a referit la asistenţii care lucrează în ”echipament de astronaut, în condiţii aproape inumane”. „

Pentru Barna, ”entuziasmul cadrelor medicale şi atitudinea încurajatoare care nu au încetat nicio clipă” l-au ajutat mult în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Politicianul spune că, după externare, trebuie să facă exerciţii de respiraţie şi plimbări pe jos. Tanczos Barna scrie că testul COVID-19 la externare a fost negativ, iar plămânii aproape curaţi, dar că trebuie să se odihnească câteva săptămâni.

Barna recunoaște că a scăpat ușor în comparație cu alți pacienți

În finalul postării, Tanczos Barna spune că răsuflă ușurat pentru că a scăpat fără o formă gravă a bolii. Senatorul spune că a ajuns la această concluzie după ce a văzut prin ce trec bolnavii de la ATI.

”Mă gândesc la ultimele două săptămâni și văzând câte zile au stat unii pacienți în departamentul de la terapie intensivă din situații similare mă gândesc că am scăpat foarte ieftin”, concluzionează Barna pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: