News

Senatorul Virgil Guran, episod comic la PNL Vrancea: ”Atenţie mare, doamna doctor e ginecolog”

Liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, a fost implicat într-un episod comic la conferința PNL Vrancea.
01.08.2021 | 14:33
Senatorul Virgil Guran episod comic la PNL Vrancea Atentie mare doamna doctor e ginecolog
ADVERTISEMENT

Moment amuzant petrecut la conferinţa de alegeri interne a PNL Vrancea. Liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, a creat involuntar un episod comic.

Totul a început în momentul în care Guran a afirmat că nu va avea un discurs lung fiindcă e răguşit şi că, la finalul conferinţei, va merge la un consult la un senator liberal de Vrancea, medic de profesie, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

La finalul discursului, amfitrionul conferinței i-a transmis lui Virgil Guran că medicul este ginecolog, iar persoanele prezente la conferință au început să râdă cu poftă.

Moment comic la conferința PNL Vrancea. Virgil Guran: ”Am o problemă”

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a gafat la conferința de alegeri interne PNL Vrancea. Acesta a creat un moment vesel, duminică, 1 august.

ADVERTISEMENT

Guran este susţinător al lui Ludovic Orban și se afla alături de acesta la evenimentul în cadrul căruia PNL Vrancea îşi alege structurile de conducere. Adunarea a avut loc la un resort din judeţ.

”Aveţi oameni puternici care au vizibilitate naţională (…) Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut şi căreia îi mulţumesc, vă spun ceva: este foarte activă în Parlament şi chiar se pricepe la probleme de sănătate şi demonstrează acest lucru.

ADVERTISEMENT

Îi mulţumesc pentru acest lucru. (…)

Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze”, a afirmat Virgil Guran la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea, duminică, 1 august.

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat că medicul la care a spus că va merge pentru tratament este ginecolog.

ADVERTISEMENT

”Mulţumesc mult, Virgil! Atenţie mare, doamna doctor e ginecolog, dar dacă ai încredere, te poate rezolva”, a declarat spus amfitrionul conferinţei.

Persoanele prezente la eveniment au început să râdă. Pus în dificultate de momentul jenant, Virgil Guran a replicat cu umor: ”Am o problemă”.

ADVERTISEMENT