Life

Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities, decizie radicală: „E momentul să pun punct”

Sensy, una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, simte din ce în ce mai mult presiunea competiției de la Kanal D.
15.10.2021 | 08:56
Sensy de la Bravo ai stil Celebrities decizie radicala E momentul sa pun punct
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatentă nu-și mai găsește locul în emisiunea de stil, asta după ce colegele ei au declarat că nu este foarte implicată în ceea ce face.

Participanta de la Kanal D nu primește nici foarte multe steluțe și aprecieri din partea celor 3 jurați, dar este pe placul celor de acasă. Din păcate, nici asta nu o mai satisface acum.

ADVERTISEMENT

Sensy este pe punctul de a lua o decizie radicală, și anume aceea de a părăsi competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”. Influencerița nu mai vrea să fie votată de oameni.

Sensy, sub presiune la Bravo, ai stil! Celebrities. Tânăra vrea să părăsească competiția

„Se pare că nu este locul meu aici și cred că ar trebui să plec. Lacune, nu ai stil, cred că deja s-au spus multe. Nu mai e cazul.

ADVERTISEMENT

Cred că e momentul să pun punct, cred că prea am pus virgulă. I-am rugat pe oameni să nu mă mai voteze ca să plec acasă, să ies pe ultimul loc. 

Decizia de a pleca din emisiune cred că îmi stătea așa pe buze sau în cap de mai mult timp, doar că nu am avut curajul, așa cum a avut Carmen, să o spun public.

ADVERTISEMENT

Ei bine, acum s-a umplut paharul și trebuie să știi când să te retragi. Am simțit că este momentul să mă duc acasă. Când o chestie îți face rău nu ai cum să faci față. 

Eu nu am o problemă că sunt pe ultimul loc sau că nu am steluțe, dar deja comentariile pe lângă acest subiect mă depășesc total.

ADVERTISEMENT

Prefer să tac și să mă retrag pentru că așa e mai bine și pentru mine și pentru reputația mea. 

Mi se contestă munca mea de pe online care nu are nicio legătură cu acest show și nu are nicio legătură cu stilul, cu hainele”, a declarat Sensy, notează wowbiz.ro.

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este cunoscută în mediul virtual pentru activitatea sa. Tânăra este urmărită de 190.000 de persoane, care apreciază sfaturile ei de beauty sau modă.

ADVERTISEMENT