Fotbal intern

Fostul star al lui Juventus, Mauro Camoranesi, refuzat de o echipă din Liga 2 pentru un antrenor român

Update. După ce Adrian Mihalcea şi-a dat demisia de la UTA Bătrâna Doamnă, antrenorul a ajuns la un acord cu Mioveni, acolo unde va colabora cu Gică Mihail, cel care i-a fost secund şi în...
06.09.2017 | 18:18
Fostul star al lui Juventus Mauro Camoranesi refuzat de o echipa din Liga 2 pentru un antrenor roman

Update. După ce Adrian Mihalcea şi-a dat demisia de la UTA Bătrâna Doamnă, antrenorul a ajuns la un acord cu Mioveni, acolo unde va colabora cu Gică Mihail, cel care i-a fost secund şi în perioada petrecută pe banca celor de la UTA. 

Pe lista celor de la Dacia Mioveni s-a aflat şi Mauro Camoranesi, fostul star al Italiei şi al lui Juventus, dar oficialii lui Mioveni l-au refuzat şi au semnat cu Mihalcea.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

………………………..

Mauro Camoranesi în Liga 2! Fostul internaţional italian Mauro Camoranesi ar putea să-şi continue cariera de antrenor în Liga 2. El a fost propus la mai multe echipe din eşalonul secund, printre care şi CS Mioveni, care a rămas fără antrenor după demisia lui Florin Marin.

Italianul de origine argentiniană a fost propus mai multor cluburi din Liga 2, dar niciunul dintre acestea nu a dat un răspuns concret până în acest moment, conform GSP. Camoranesi, care s-a retras din activitate în 2004, şi-a început cariera de antrenor în Mexic la Coras de Tepic. Apoi, el a mai pregătit formaţia argentiniană Tigre şi echipa mexicană Tapachula.

Camoranesi, în vârstă de 40 de ani, ar fi dispus să vină în România, iar marele său avantaj este că nu cere un salariu mare şi este dornic să antreneze cu orice preţ. În Europa, Mauro Camoranesi a jucat la echipele Verona, Juventus Torino (a câştigat un titlu şi două Supercupe ale Italiei) şi VfB Stuttgart.

În 2006, el a făcut parte din lotul squadrei azzurra care a câştigat titlul mondial. Camoranesi a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul pregătit de Marcelo Lippi, fiind folosit titular în finala cu Franţa. El a jucat 55 de meciuri în naţionala Italiei şi a marcat patru goluri.

Tags: