Fotbal intern

Sepsi a avut primă dublă la meciul cu Dinamo! Câți bani au câștigat băieții lui Grozavu

25.10.2020 | 15:57
Sepsi a avut prima dubla la meciul cu Dinamo Cati bani au castigat baietii lui Grozavu
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au avut primă dublă la meciul cu Dinamo București, din etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1.

Covăsnenii s-au impus extrem de clar cu scorul de 2-0 și au urcat pe ultima treaptă a podiumului în clasament.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Leo Grozavu au dominat atât de autoritar jocul încât fostul președinte al ”câinilor”, Florin Prunea, a spus că scorul ar fi trebuit să fie 6-0.

Prima jucătorilor de la Sepsi pentru meciul cu Dinamo

Sepsi a jucat cu ambiție și ardoare având ca obiectiv intrarea în play-off, dar jucătorii au mai fost motivați și de faptul că la întâlnirea cu Dinamo conducerea a promis o primă dublă la victorie.

ADVERTISEMENT

”Jucătorii trebuie să fie motivați ca să dea totul pe teren. Consider că la meciurile importante premiile echipei se dublează. Primele sunt mai mari”, a declarat patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi.

”Cred că mai bine dăm un salariu mai mic și dăm prime de victorie. În mod normal, primesc 900 de euro pentru un meci câștigat. Totuși, pentru victoria cu Dinamo vor lua dublu”, a explicat finanțatorul, conform Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Dinamo este în subsolul clasamentului, dar în fruntea echipelor din Liga 1 la salarii. FANATIK vă prezintă super-contractele reale cu care conducerea spaniolă i-a convins pe noii veniți să ”uite” El Dorado din Occident și Orient și să semneze în săraca Românică.

Antrenorul Cosmin Contra a avut un discurs dur după meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo București 2-0, a spus că îi este rușine că poartă sigla clubului din Ștefan cel Mare și pentru prima dată de la revenire i-a acizat pe jucători.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după terminarea meciului de la Sfântu Gheorghe, fanii lui Dinamo şi-au vărsat năduful pe pagina oficială de Facebook a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Majoritatea i-au criticat pe jucători și pe Cosmin Contra și au cerut revenirea pe banca tehnică a lui Gigi Mulțescu.

ADVERTISEMENT