Fotbal intern

Sepsi a cerut penalty în startul finalei cu FCSB! Fază controversată cu Miron şi Bouhenna. Video

22.07.2020 | 21:11
Sepsi a cerut penalty in startul finalei cu FCSB Faza controversata cu Miron si Bouhenna Video
ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe şi FCSB, în finala Cupei României, a început în forţă, iar prima fază controversată a apărut încă din primele minute ale meciului.

În minutul 5, la un corner al echipei covăsnene, Andrei Miron, fundaşul lui FCSB, l-a ţinut cu ambele braţe pe Bouhenna, în careu, dar brigada condusă de Sebastian Colţescu nu a dictat penalty.

ADVERTISEMENT

Sepsi a avut o serie de trei cornere consecutive, iar la unul dintre ele, executat de partea stângă, Bouhenna a fost împiedicat să urmărească balonul de către Miron, care l-a luat în braţe, ca pe semicercul de handbal.

Adrian Porumboiu: „Ce înțeleg arbitrii tineri din delegarea lui Colțescu?“

Fost mare arbitru, Adrian Porumboiu a criticat în termeni duri delegarea lui Sebastian Colţescu la acest meci, într-un interviu acordat FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Ori îl delegi pe cel mai bun, ori dai finala la un arbitru de perspectivă, care să urce pe lista FIFA. Un arbitru tânăr, care să înțeleagă ceva… Ce înțeleg arbitrii tineri din delegarea lui Colțescu?“, a tunat Porumboiu.

„Atâtea meciuri are prăbușite, atâtea greșeli a făcut, tare mă tem să n-o comită și diseară… și tu îi dai finala… unui arbitru intoxicat cu de toate… un arbitru perfect ca arbitru tonomat, dacă mă-nțelegi…“, a continuat fostul arbitru tirul.

ADVERTISEMENT

„O astfel de delegare, la o finală de Cupă, trebuie să fie dată ca un premiu, pe considerente de meritocrație, de valoare, nu că e prieten sau ce rudă e prin alianță… sau mezalianță… cu Deaconu“, a concluzionat Porumboiu.

Şi FCSB a solicitat o lovitură de pedeapsă, în primul minut de joc, la un duel între Dennis Man şi Ronaldo Deaconu. Arbitrul a lăsat jocul să continue, iar reluările i-au dat dreptate.

ADVERTISEMENT

Scorul a rămas egal, 0-0, până la pauză.