Fotbal intern

Sepsi a făcut transferul zilei în Liga 1 Betano! Au adus un mijlocaș trecut pe la Wolverhampton

07.01.2019 | 20:46
Sepsi a facut transferul zilei in Liga 1 Betano Au adus un mijlocas trecut pe la Wolverhampton

Formația Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a făcut transferul zilei în Liga 1 Betano și l-a adus pe mijlocașul Nicolae Carnat, în vârstă de 20 de ani. Fotbalistul a venit din postura de jucător liber de contract după ce își reziliase înțelegerea pe care o avea cu Dunărea Călărași.

”Sepsi OSK s-a întărit cu un nou jucător: clubul nostru a ajuns la un acord cu mijlocaşul Nicolae Carnat (20 de ani), care a evoluat ultima dată la Dunărea Călăraşi. Jucătorul a semnat în cursul zilei de azi un contract valabil pe trei ani cu Sepsi OSK. Bun venit la Sfântu Gheorghe!”, se arată în comunicatul echipei antrenate de Eugen Neagoe.

Armando Cooper și Nicolae Carnat în duel pentru balon în meciul Dinamo - Dunărea Călărași
Armando Cooper și Nicolae Carnat în duel pentru balon în meciul Dinamo – Dunărea Călărași

Sepsi a făcut transferul zilei în Liga 1 Betano: ”O nouă provocare”

”Sunt bucuros să vă anunț că noua mea echipă este ASC Sepsi Sf. Gheorghe. Este o nouă provocare și mă voi strădui să întrec toate așteptările”, este mesajul postat de Nicolae Carnat pe pagina sa de Facebook, după ce Sepsi Sfântu Gheorghe a realizat transferul zilei în Liga 1 Betano.

Tânărul mijlocaș este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. În 2014, fotbalistul a ajuns în Anglia, la echipa U18 a clubului Wolverhampton Wanderers, iar apoi a jucat în Danemarca, la Esbjerg, actuala echipă a internaționalului de tineret Adrian Petre. În vară, Nicolae Carnat a semnat cu Dunărea Călărași, formație nou promovată în Liga 1 Betano. Sub comanda lui Dan Alexa, el a jucat 394 de minute în nouă partide.

Sepsi Sfântu Gheorghe este revelația primei părți a campionatului, ocupînd locul patru în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 33 de puncte. Cu cinci etape rămase de disputat din sezonul regulat, covăsnenii au șanse foarte mari să ajungă în play-off la primul sezon pe prima scenă a fotbalului din România.