Sport

Nu se mulțumesc cu Mihai Bălașa! Sepsi vrea să transfere gratis încă doi jucători de la Universitatea Craiova! Exclusiv

Covăsnenii devin olteni sau cel puțin asta încearcă prin țintele de transferuri pe care și le-au fixat. După Mihai Bălașa, Sepsi mai vrea doi jucători de la Universitatea Craiova.
28.01.2022 | 17:50
Nu se multumesc cu Mihai Balasa Sepsi vrea sa transfere gratis inca doi jucatori de la Universitatea Craiova Exclusiv
Marius Marcel Constantin, Alexandru Mateiu, Malcom Sylas Laouari Edjouma si Dan Nicolae Nistor in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 1 august 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Sepsi OSK l-a transferat în această iarnă pe Mihai Bălașa, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Echipa lui Cristiano Bergodi nu se oprește însă aici și vrea să mai aducă gratis și alți doi fotbaliști de la Universitatea Craiova.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Sepsi vrea să îi semneze și pe Dan Nistor și Alexandru Mateiu, ambii intrați în ultimele șase luni de contract cu gruparea din Bănie. Clubul patronat de Laszlo Dioszegi vrea să profite de faptul că Mihai Rotaru nu le-a făcut nicio ofertă de prelungire celor doi mijlocași și speră să se înțeleagă cu aceștia încă de pe acum pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Sepsi vrea jucători de la U Craiova. După Bălașa, la Sf. Gheorghe ar putea ajunge Nistor și Mateiu

Din informațiile noastre, Dioszegi îi vrea de mai multă vreme pe Nistor și pe Mateiu. Visul de a îi avea pe cei doi este și mai mare acum, odată cu venirea lui Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a lucrat cu ambii mijlocași la U Craiova, motiv în plus pentru ca patronul covăsnean să își îndeplinească dorința.

Conducerea lui Sepsi speră să îi convingă pe amândoi să vină la Sf. Gheorghe, având în vedere că sunt doi fotbaliști trecuți de 30 de ani și că, fiind la apus de carieră, este foarte probabil ca ei să își dorească să fie cât mai aproape de casă, lângă familii.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor (33 de ani) este originar din Rucăr, în timp ce Alexandru Mateiu (32 de ani) s-a născut la Brașov. Sf. Gheorghe este la doar 35 de kilometri distanță de județul Brașov.

Dan Nistor a mai fost dorit în trecut la Sf. Gheorghe

Absent de la meciul cu Rapid din cauza infectării cu COVID-19, Dan Nistor s-ar putea despărți după doi ani și jumătate de Craiova. Interesul lui Sepsi pentru mijlocașul cumpărat de olteni de la Dinamo în schimbul sumei de 260 de mii de euro datează încă din primăvara lui 2021. Atunci s-a scris că echipa din Sf. Gheorghe îl vrea pe Nistor, imediat după ce Cristi Bărbuț, un alt fost fotbalist al „Științei”, a semnat cu covăsnenii tot din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Sepsi schimbă strategia. Laszlo Dioszegi nu mai vorbește despre transferuri după „țeapa” Budescu

FANATIK a aflat în exclusivitate și noua strategie a patronului Laszlo Dioszegi. Șeful de la Sepsi nu dorește să vorbească public despre posibilitatea ca Nistor și Mateiu să ajungă la Sf. Gheorghe. Motivul din spatele tăcerii lui Dioszegi este ratarea transferului lui Constantin Budescu. Playmakerul i-a promis că vine la Sepsi, dar a făcut cale întoarsă și a ajuns la FC Voluntari. La scurt timp, Laszlo Dioszegi a răbufnit la adresa lui Budescu, într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului nostru.

„A zis că merge la Voluntari. Ne-a zis că Sfântu Gheorghe e prea departe și că nu poate să-și scoată copiii de la grădiniță. Și s-a gândit că e mai bine să rămână în București. Iar am primit o lecție de viață. Pentru noi, cuvântul dat este mai mult decât lege, dar iată că am primit iar o palmă peste obraz. Dar, noi tot așa o să rămânem, deoarece contractul este cuvântul nostru.

ADVERTISEMENT

Poate Dumnezeu ne-a dat un semn că nu trebuia să vină la noi. Eu așa o iau, nu sunt absolut deloc supărat. Îmi pare puțin rău că s-a făcut atâta tam-tam și chiar îl așteptam cu plăcere.Dimineață, i-a trimis un mesaj lui Hadnagy, că deja bagajele sunt făcute și că vine spre noi. Mă simt puțin dezamăgit de atitudine. Oamenii, care sunt corecți, vor fi ajutați de Dumnezeu. O să vedem peste două-trei luni unde e dreptatea. Din cauza asta, mulți jucători își pierd credibilitatea.

Asta e, poate mai există oameni, în lumea asta, pentru care cuvântul dat nu înseamnă mult. Nu regret absolut deloc, pentru că nu-mi trebuie jucători care spun una și fac alta.

De vreo patru zile purtam discuții cu el. Vă spun în premieră că el a fost cel care l-a sunat pe Hadnagy: ‘Uite, aș vrea să vin la voi’. Hadnagy a venit la mine, iar eu i-am spus: ‘Da, cum să nu’. A spus că vine 100%”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru FANATIK.

  • 85 de meciuri, 13 goluri și 15 pase de gol are Dan Nistor în tricoul Universității Craiova
  • 500 de mii de euro au plătit oltenii în 2014 pentru transferul lui Alexandru Mateiu de la FC Brașov

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1,53 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT