Sport

Sepsi aruncă bomba! Covăsnenii vor contesta la TAS rejucarea meciului cu FC U Craiova: „Domnul Mititelu știa decizia de vreo două săptămâni!”

Attila Hadnady, directorul sportiv al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a aruncat bomba după decizia de rejucare a meciului cu FC U Craiova 1948.
09.03.2023 | 18:30
Sepsi arunca bomba Covasnenii vor contesta la TAS rejucarea meciului cu FC U Craiova Domnul Mititelu stia decizia de vreo doua saptamani
FC U Craiova 1948 are un punct în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe înainte de ultimul meci din sezonul regulat al SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Știrea momentului în fotbalul românesc: meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948 se rejoacă, iar cele două echipe luptă până în ultima clipă pentru locul șase.

Conducerea lui Sepsi merge la TAS după decizia Comisiei de Recurs: „Ne căutăm dreptatea în altă parte”

Atila Hadnagy a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK imediat după ce Comisia de Recurs a FRF a decis ca meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 să se rejoace din minutul 1: „Cred că era oficial de vreo două săptămâni! Tot a vorbit în presă…. Normal că nu ne oprim aici dacă nu e dreptate și nu există regulamente în țara noastră. Vom merge la TAS”.

ADVERTISEMENT

Sepsi va porni deja demersurile pentru a contesta decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne: „Ne căutăm dreptatea în altă parte și mi se pare incredibil să rejucăm un meci care s-a întrerupt pentru xenofobie în 2023. S-a aplicat totul conform regulamentului. Prima oară s-a decis 3-0 și amendă pentru echipa Craiovei, acum se rejoacă meciul”.

Întreaga conducere a clubului a primit consternată decizia și reacționează acid. Acuze și pentru Adrian Mititelu: „Înseamnă că nu mai avem xenofobie, nu mai avem rasism! Oricine poate să strige orice pe stadioane, nu mai există niciun regulament și nicio lege, decât legea junglei și a domnului Mititelu care știa de două săptămâni, nu știu cu ce porcării, că noi am blătuit pe omul lui care a semnat hârtia, că nu au fost suporterii lor, numai minciuni de astea!”.

ADVERTISEMENT

Sepsi, revoltată de decizia Comisiei de Recurs: „Nici nu ne mai e gândul la fotbal”

Atila Hadnagy a descris plastic atmosfera din sânul echipei și a conducerii: „Minciuna câștigă! Nici nu ne mai e gândul la fotbal, credeți-ne! Domnul Dioszegi e foarte dezamăgit și foarte supărat. Toată conducerea ne-am ridicat și am plecat când am aflat decizia. Suntem scârbiți de ce se întâmplă, să nu se respecte un regulament în 2023”.

Oficialul lui Sepsi a explicat că suspendarea suporterilor lui FC U Craiova 1948 rămâne valabilă: „Dacă primim rezultatul că noi avem dreptate măcar să știm că acolo ni se dă. Aici se poate orice, fără regulamente și legi. Cred că suspendarea suporterilor a rămas pentru Craiova. Prostia și xenofobia este la noi acasă”.

ADVERTISEMENT

Hadnagy nu a crezut niciun moment în retragerea din fotbal anunțată de Adrian Mititelu dacă decizia va fi menținută de comisii: „Vrăjeala de doi lei că se retrăgea din fotbalul domnul Mititelu. Doar a vrut să pună presiune. Nu e o problemă pentru noi că se rejoacă, meciul, ci e o problemă de regulament și omenie. Fiecare face ce vrea”.

Sepsi se gândește în primul rând la meciul cu FCSB: „E cel mai important”

În ciuda acestei decizii, covăsnenii se gândesc în acest moment doar la partida cu FCSB de pe Național Arena: „Noi am și zis că trebuie să se termine pe teren, dar dacă există un regulament să se aplice. Dar văd că mergem fiecare de capul lui. Noi nici nu ne gândim la meciul ăla, pentru că vom avea un meci foarte greu cu FCSB și e cel mai important.

ADVERTISEMENT

Nu va fi nicio problemă dacă ratăm play-off-ul, dar trebuie toată lumea să știe cum a fost. Meciul se rejoacă și punctele contează și în play-out și în play-off”, a concluzionat oficialul covăsnenilor.


Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat oficial că are la dispoziție trei săptămâni pentru a contesta decizia la TAS: „Meciul Sepsi OSK- FCU Craiova 1948, se rejoacă. Decizia Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a fost anunțată joi, 9 martie. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare”.

ADVERTISEMENT