Carousel hot news

Scandalul “nocturna”, un nou episod. “Centralul” Rădulescu a minţit în raportul de joc

Deşi, pe teren, s-a încheiat de câteva zile, partida Sepsi - Astra 0-0 încă mai are ecouri, ieşind la iveală amănunte menite parcă să dea dreptate oaspeţilor, care cer - şi se pare că pe...
17.10.2017 | 09:11
Scandalul

Deşi, pe teren, s-a încheiat de câteva zile, partida Sepsi – Astra 0-0 încă mai are ecouri, ieşind la iveală amănunte menite parcă să dea dreptate oaspeţilor, care cer – şi se pare că pe bună dreptate – ca meciul să fie omologat cu scorul de 3-0, la “masa verde”.

Unul dintre “actorii” principali a fost arbitrul de centru George Rădulescu, criticat şi de Ion Crăciunescu pentru faptul că nu a oprit partida după ce a căzut nocturna şi a doua oară. Conform GSP, “centralul” a minţit în raportul de joc atunci când s-a referit la problemele cu nocturna. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Stadionul era neiluminat când trebuia să înceapă repriza a doua la Sepsi – Astra 0-0

“După timpul regulamentar al pauzei, când am ajuns pe tunelul care duce spre terenul de joc am observat că instalaţia de nocturnă era în perfectă stare de funcţionare, iar cele două echipe se aflau pe terenul de joc”, a scris Rădulescu în raportul jocul Sepsi – Astra 0-0.

Realitatea a fost, însă, cu totul alta. Nocturna stadionului din Braşov s-a stins la 10 minute după finalul primei reprize, iar în momentul în care ar fi trebuit să înceapă partea a doua a meciului, şi anume la 15 minute de la fluierul de final al primei reprize, stadionul încă era în beznă…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri