Fotbal intern

Sepsi – Clinceni, meci întrerupt după câteva minute. Partida se va relua azi, ora 16:00, deși patronul gazdelor spune că va fi iar ceață

09.12.2019 | 23:47
Sepsi  Clinceni meci intrerupt dupa cateva minute Partida se va relua azi ora 1600 desi patronul gazdelor spune ca va fi iar ceata
ADVERTISEMENT

UPDATE, 9 decembrie, ora 19:48 / Mâine, 10 decembrie, de la ora 16:00 se va disputa partida dintre Sepsi și Academica Clinceni


Știre inițială:

Laszlo Dioszegy, patronul lui Sepsi, a vorbit după ce partida dintre echipa sa și Academica Clinceni a fost întreruptă după 15 minute de joc de arbitrul George Găman, în condițiile în care confruntarea a fost amânată timp de o oră înainte. Totodată, a mai spus că a auzit că meciul se va disputa mâine.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Sepsi a anunțat când se poate juca meciul cu Clinceni

Laszlo Dioszegy, patronul echipei Sepsi a vorbit imediat după ce partida dintre echipa sa și Clinceni a fost întreruptă și a declarat că meciul s-ar putea juca mâine, 10 decembrie. Totodată, el a declarat că ambelor echipe le-ar plăcea să joace partida la anul, în februarie.

„Era o ceață atât de densă încât nici nu-mi dau seama cum au dat drumul atât de repede la meci. Jucătorii sunt în vestiare și se aude că mâine”, a spus Laszlo Dioszegy.

ADVERTISEMENT

„Cred că antrenorii sau observatorul au intervenit să se întrerupă meciul, nu mi-am putut da seama că nu vedeam. Merg la meciuri aici din 1980 și nu am mai văzut o ceață atât de mare”, a continuat patronul lui Sepsi.

„Eu cred că și mâine va fi ceață, așa că mai bine am juca meciul în februarie. Toată lumea este de acord să se joace meciul în februarie. Înainte cu 10 minute se vedea mai bine, dar după 2-3 minute de la startul meciului s-a schimbat vremea din nou”, a mai declarat acesta.

ADVERTISEMENT

„Aveam nevoie de o mână puternică la echipă”

Laszlo Dioszegy a vorbit și despre situașia în care se află Sepsi și se bucură că l-a adus pe Leo Grozavu la echipă: Eu cred că venirea lui Leo Grozavu a fost benefică, pentru că aveam nevoie de o mână mai puternică asupra jucătorilor”.

„Ne e teamă să nu retrogradăm, dar cred că Leo Grozavu o să ducă echipa pe un loc 8-9. Ne mai trebuie 2-3 jucători și sperăm să ne revenim din perioada mai slabă prin care trecem”, a încheiat patronul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu are două meciuri de când este pe banca tehnică a echipei din Covasna și a suferit o înfrângere în deplasarea de la CFR Cluj (0-1), dar a câștigat partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova (1-0).

Sepsi OSK și Academica Clinceni se află pe locurile 11, respectiv 12 în Casa Pariurilor Liga 1, ambele având același număr de puncte și anume 19.

ADVERTISEMENT