Sport

Sepsi – CS Mioveni 4-1, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. Deținătoarea trofeului, a treia semifinalistă. Video

Sepsi a câștigat fără drept de apel cu CS Mioveni, scor 4-1, și s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano, trofeu pe care l-a cucerit în 2022.
06.04.2023 | 19:52
Sepsi  CS Mioveni 41 in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Betano Detinatoarea trofeului a treia semifinalista Video
Sepsi și CS Mioveni s-au duelat în sferturile de finală ale Cupei României Betano. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-04-2023
15:10

Sepsi - CS Mioveni 4-1 (I. Gheorghe 54, C. Matei 69, 90 / Rădescu 75)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Sepsi câștigă cu 4-1 și așteaptă să vadă cu cine va juca în penultimul act dintre CFR Cluj și FC Argeș, sfert de finală programat la ora 21:00.

Min. 90 +5 – GOOOL Sepsi!!! Alexandru Tudorie își trece și el numele pe tabela de marcaj după ce a ratat mai multe ocazii.

Min. 90 – GOOOL Sepsi!!! Gazdele dau lovitura înaintea prelungirilor! Cosmin Matei face „dubla” ajutat de devierea lui Sno.

Min. 75 – GOOOL CS Mioveni!!! Oaspeții reduc din handicap după ce Ionuț Rădescu șutează de la 16 metri direct în vinclu!

Min. 69 – GOOOL Sepsi!!! Cosmin Matei îndeplinește o simplă formalitate, după o fază creată de Alexandru Tudorie.

Min. 57 – O nouă ratare uriașă a lui CS Mioveni! Daniel Toma nu reușește să înscrie cu toată poarta în față. Mingea se duce în bară, după ce a respins-o Niczuly.

Min. 54 – GOOOL Sepsi!!! Ion Gheorghe speculează greșeala stupidă a lui Ionuț Balaur și înscrie primul său gol din acest sezon de Cupa României Betano.

Min. 51 – Ocazie uriașă de gol pentru oaspeți! Balaur încearcă să centreze, dar mingea prinde cadrul porții și se duce sub bara transversală, acolo unde apare Niczuly, care, cu un ultim efort, trimite în corner.

Min. 45+4 – Gest stupid al lui Vlad Pop! Fotbalistul lui Mioveni îl lovește violent cu pieptul pe Ștefănescu, deși mingea era departe de acest duel, iar Iulian Dima îi arată direct cartonașul roșu.

Min. 27 – Iulian Dima dictează penalty pentru Sepsi după un presupus henț la Garutti. „Centralul” și-a schimbat însă decizia după ce a verificat sistemul VAR.

Min. 1 – A început meciul!

 

06-04-2023
13:54

Echipele de start din Sepsi - CS Mioveni

Au fost anunțate echipele de start din Sepsi – CS Mioveni, care va începe la ora 18:00:

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Tamas, Ispas – Papa, Rodriguez – Ștefănescu, Matei, Ion Gheorghe – Rondon; Rezerve: Began, Dumitrescu, Bălașa, Ninaj, Păun, Francisco Santos, Aganovic, Safranko, Tudorie; Antrenor: Cristiano Bergodi
  • CS Mioveni: Greab – Garutti, Mboumbouni, Balaur – Sno, Pop, Lepistu, Toma, Garbellotto – Rusu, Benchaib; Rezerve: Sima, Panait, Rădescu, Scarlatache, Gutea, Carnat, Burnea, Lixandru, Diallo; Antrenor: Nicolae Dică

Meciul Sepsi – CS Mioveni are loc joi, 6 aprilie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul celui de-al treilea sfert de finală al Cupei României Betano. Echipa care este deținătoarea trofeului, câștigat pentru prima dată în istoria clubului vara trecută, este mare favorită în fața argeșenilor, care sunt un picior și jumătate în Liga 2.

Unde se joacă meciul Sepsi  – CS Mioveni din Cupa României Betano

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni se dispută joi, 6 aprilie, de la ora 18:00, pe stadionul echipei covăsnene, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. La ultimul meci de acasă din SuperLiga, 1-2 cu FCSB, stadionul a fost full însă acum nu se așteaptă decât cel mult 20 la sută să fie umplut.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni nu este un nume care sâ atragă public și oricum este privită ca mielul la sacrificat, pentru câ e clar obiectivul echipei pregătite de Cristiano Bergodi, acela de a încerca să păstreze trofeul cucerit vara trecută, după finala cu FC Voluntari. De aceea Bergodi va trimite pe teren cei mai buni jucători, pentru a preîntâmpina orice surpriză.

Cine transmite la TV partida Sepsi – CS Mioveni

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni se joacă joi, 6 aprilie, de la ora 18:00, pe stadionul echipei din capitala județului Covasna, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Betano și va fi transmisă la TV pe posturile DIgi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe joi, 6 aprilie, ester o zi mohorâtâ, cu cerul acoperit pe toată durata celor 24 de ore, dar, paradoxal, cu șanse până la 20 la sută de precipitații și mai puțin de 10 la sută la ora meciului. Maxima zilei va fi de 2 grade la ora amiezii, probabil cu un grad mai puțin la meci. Arbitrul partidei este Iulian Dima, care s-a mutat de la Ploiești în Capitală.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi  – CS Mioveni

Cristiano Bergodi, care nu concepe ca echipa sa să rateze calificarea în semifinalele Cupei României, motiv pentru care a cerut echipei să nu subestimeze adversarul și să joace la maxim, nu are probleme de lot, singura absență, a atacantului Roland Varga, nereprezentând motiv de supărare, pentru că nu este titular.

ADVERTISEMENT

Nici Nicolae Dică nu are probleme de lot, chiar dacă atacantul Krasniqi e totuși un om folosit, ce e drept mai mult din postura de rezervă, dar acum e accidentat, pentru că Bogdan Rusu a revenit la echipă și e numărul 1 în atac. Mioveni e la un pas de Liga 2, moralul echipei e foarte jos și mai toți jucătorii se gândesc deja la plecare la finalul sezonului.

Cote la pariuri la jocul Sepsi  – CS Mioveni

Casele de pariuri sunt absolut convinse de faptul că Sepsi va fi echipa care va obține victoria în 90 de minute și va merge mai departe în semifinale. Cota la victorie acordată covăsnenilor este de numai 1,35 iar o bombă care să explodeze din partea lanternei roșii din SuperLiga ajunge la cota de 9,50. Șansă dublă X2 are cotă 3,40. Gol marcat Mioveni are cotă 2,20 iar calificare pentru argeșeni ajunge la 5,25.

ADVERTISEMENT

Mioveni are două victorii și un egal la Sfântu Gheorghe în SuperLiga, ultima partidă fiind 1-0 pentru argeșeni, gol al absentului Krasniqi. În Cupa României cele două echipe s-au întâlnit o singură dată, în 2018, când Sepsi a călcat în picioare adversarul cu scorul de 5-0 chiar acasă la argeșeni.


  • 1,44 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT