Fotbal intern

Sepsi dă cărțile pe față privind situația de la club: „Suntem în 2020, nu mai recurgem la violență”

10.07.2020 | 11:12
Sepsi da cartile pe fata privind situatia de la club Suntem in 2020 nu mai recurgem la violenta
ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi, a vorbit despre calificarea în finală a covăsnenilor și spune că nu își face griji din punctul de vedere al regulamentului.

Totodată, a comentat și evenimentele violente care s-au petrecut la club în ceea ce îl privește pe antrenorul Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer nu s-a pronunțat încă asupra viitorului tehnicianului, dar a menționat că astăzi, 10 iulie, se va face o ședință la club, unde se va lua o decizie.

Cornel Șfaițer, despre situația de la Sepsi

Cornel Șfaițer a vorbit despre situația de la Sepsi și a comentat tensiunile de la club, care au apărut în urma violențelor dintre antrenorul Leo Grozavu și jucătorii săi:

ADVERTISEMENT

„Noi am câștigat pe teren meciurile, la fel și FCSB. E o calificare uriașă pentru echipa noastră, s-a vorbit mult în mass-media despre regulamente, din păcate suntem în 2020 și lucrăm în continuare la regulamente.

Comisia va analiza, dar nu vor fi probleme, asta cred eu. Nu am emoții deloc”.

„Domnul Dioszegi e foarte supărat, nu a fost în regulă nici pentru mine. Sunt lucruri care nu sunt normale, suntem în 2020 nu mai recurgem la violență.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă demult apusă când se permitea, dar nu se mai pune problema ca acum să se întâmple astfel de lucruri. Vom analiza în cursul prânzului ce se va întâmpla. Vrem să facem o analiză la rece. 

Am fost supărat și atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Golofca la Botoșani”, a mai spus Cornel Șfaițer la TV Pro X.

ADVERTISEMENT

„Finala cu FCSB e un meci deosebit!”

„Finala cu FCSB e un meci deosebit, au și ei problemele lor, cum le avem și noi pe ale noastre. Într-o finală jucătorii se montează singuri, chiar dacă va fi și o motivație financiară.

Important e să ieșim cu capul sus și vom vedea ce va fi. Între timp, mai avem meciuri în play-out, unde trebuie să fim foarte atenți, echipa are o prospețime fizică și se vede că au atitudine, dar avem mari emoții pentru următoarele meciuri pe care le avem de jucat, avem doar finale până la finalul sezonului”, a mai spus Cornel Șfaițer.

ADVERTISEMENT