Nori negri pentru Miriuţă! Câţi dinamovişti nu pot să joace cu Sepsi

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
03/12/2017, 19:17
Nori negri pentru Miriuţă! Câţi dinamovişti nu pot să joace cu Sepsi

Pe lângă faptul că în clasament nu stau deloc bine, dinamoviştii se confruntă cu probleme mari de lot înainte de meciul de luni contra celor de la Sepsi. Vasile Miriuţă are “infermeria” plină înainte de partida care se va disputa la Braşov, de la ora 20.45. În acest moment, din şase jucători care erau incerţi, veştile bune vin doar din partea lui Filipe Nascimento. 

Mijlocaşul portughez de 22 de ani s-a antrenat normal duminică, alături de restul grupului, şi va fi probabil apt de joc până la ora meciului. În rest însă, veştile nu sunt prea bune. Constantin Nica, împrumutat de la Atalanta, a jucat contra lui U Cluj şi s-a accidentat din nou, aşa că nu va mai evolua în 2017. 

Bokila nu s-a antrenat înainte de Sepsi – Dinamo 

Problemele principale vin însă din compartimentul ofensiv. Valentin Costache se dă accidentat şi nu mai are de gând să intre în acest an, el pregătindu-se de transferul de 800.000 de euro la CFR Cluj din iarnă. În plus, Jeremy Bokila s-a nu şi-a revenit după accidentare de înaintea meciului cu Iaşul şi nu s-a antrenat nici duminică, având şanse minime de a fi în lot cu Sepsi.  

Nici sud-africanul May Mahlangu nu este 100% apt pentru meciul cu Sepsi. Mijlocaşul lui Miriuţă s-a antrenat separat, dar el ar putea fi în lot cu Sepsi, încă doar ca rezervă. Semne de întrebare sunt şi în banda stângă a apărării, unde Maxi Oliva nu e nici el la capacitate maximă. Astfel, Laurenţiu Corbu ar putea fi titularizat pe acel post, pentru că Steliano Filip va face pereche cu Paul Anton în centrul liniei de mijloc. 

 

Închide ×