Fotbal intern

Sepsi-Dinamo s-a terminat după 9 minute de prelungire. Scandal cu gaze lacrimogene!

30.04.2018 | 20:52
SepsiDinamo sa terminat dupa 9 minute de prelungire Scandal cu gaze lacrimogene
ADVERTISEMENT

Sepsi – Dinamo LIVE STREAM Liga 1 play-out. Etapa cu numărul VII din Liga 1 Betano se încheie prin duelul de la Sfântul Gheorghe. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE, ora 20:00 Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus cu 2-0 în faţa lui Dinamo Bucureşti, la Sfântu Gheorghe, după o dublă reuşită de Ibrahima Tandia. Finalul a fost încins, 9 minute de prelungire, dar şi incidente. Un fan al lui Dinamo a sărit gardul şi a furat steagul Ungariei, provocând o încăierare potolită cu gaze lacrimogene. Directorul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a avut de suferit.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:50 Suporterii lui Dinamo au rupt gardul după golul doi înscris de Sepsi şi au intrat pe pista gazonului de la Sfântu Gheorghe.

UPDATE, ora 16:30 Sepsi va începe împotriva lui Dinamo cu următorul prim 11: Niczuly – Dalmau, Obsivac, Viera, Sato – Ghinga, Petrovikj – Tandia, Fulop, Hamed – Simonovski 

ADVERTISEMENT

Rezerve: Fejer, Kuku, Dima, Rodriguez, Ursu, Oliveira, Hadnagy

Dinamo îi va avea în primul 11 pe: Penedo – Corbu, Maric, Grigore, Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – Moldoveanu, Popa, Pesic

Rezerve: Muţiu, Popescu, Nemec, Salomao, Şerban, Dudea, Gheorghe

Primul 11 la meciul Sepsi - Dinamo
Primul 11 la meciul Sepsi – Dinamo

Gazonul de la Sfântul Gheorghe, înaintea partidei Sepsi – Dinamo

A fost scandal cu biletele înainte de meci, după ce angajaţii gazdelor şi-au însuşit biletele care trebuiau vândute suporterilor, înainte ca acestea să fie puse în vânzare.Gazdele au anunţat că aceştia vor fi traşi la răspundere pentru faptele comise. VEZI AICI FAZELE SEPSI – DINAMO

ADVERTISEMENT

Sepsi – Dinamo LIVE STREAM Liga 1 play-out

“Am urmărit cu atenţie nemulţumirile legate de vânzarea biletelor pentru meciul Sepsi OSK – Dinamo Bucureşti, pe care le consideram justificate în urma unor analize interne. Ne cerem scuze faţă de suporterii care nu au reuşit să cumpere tichete după ce au stat în rând ore în şir.

În urma verificărilor s-au constatat abuzuri la vânzarea biletelor, iar cei responsabili vor fi traşi la răspundere. Am luat deja măsuri pentru a evita în viitor astfel de greşeli care aduc prejudiciu imaginii clubului şi care afectează atmosfera în rândul suporterilor. În viitor vom face tot ce este necesar pentru a-i recompena pe suporterii noştri loiali, care au avut de suferit din cauze aflate ulterior de conducerea clubului”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Sepsi – Dinamo LIVE STREAM Liga 1 play-out. Nu doar la Sepsi a fost iureş, ci şi la Dinamo, cu Gabi Torje! Mijlocaşul lui FC Dinamo Bucureşti i-a transmis antrenorului din “Groapă” că nu vrea să meargă la Sfântu Gheorghe dacă nu va fi titular, iar cel din urmă a decis să-l scoată din lot.

Echipele probabile:

Sepsi Sfântul Gheorghe: Niczuly – Dalmau, Viera, Obsivac, 11. Sato – Ghinga, Petrovikj – Kuku, I. Fulop, Hamed – Simonovski
Rezerve: Fejer, C. Dima, Chiriţă,  I. Ursu, Oliveira, M. Burlacu, Hadnagy
Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo: Penedo – Dudea, Marici, R. Grigore, Vl. Olteanu – Hanca, Mahlangu, D. Nistor – Moldoveanu, Nemec, Pesici
Rezerve: Muţiu, M. Popescu, D. Popa, Salomao, I. Șerban, I. Gheorghe, Corbu
Antrenor: Florin Bratu

Iulian Dima va oficia partida, urmând să fie asistat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Alexandru Vodă. Meciul se va juca de la ora 18:00 şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT