Fotbal intern

Dinamo câștigă pe terenul lui Sepsi și rămâne în cursa pentru play-off. Vezi video

09.02.2019 | 21:58
Dinamo castiga pe terenul lui Sepsi si ramane in cursa pentru playoff Vezi video

Partida Sepsi – Dinamo, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano, se va disputa sâmbătă, de la 20:00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Se anunță un joc extrem de echilibrat, deoarece gazdele trebuie să confirme parcursul bun din prima parte a sezonului, în timp ce ”câinii” încă nu au depus armele pentru play-off. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90+4 Final de meci la Sfântu Gheorghe! Dinamo câștigă meciul pe terenul lui Sepsi, scor 1-0!

Min. 80 Tandia a lovit bara, din lovitură liberă. E a doua oară când elevii lui Neagoe lovesc buturile lui McDermott în această repriză.

Min. 59 Daisuke Sato trimite în transversala lui McDermott. Mingea a fost deviată.

Min. 57 GOOOOL DINAMO! Dan Nistor a deschis scorul din penalty-ul obținut de Zenke.

Min. 56 Simon Zenke a fost faultat în careu de Igor Jovanovic.

Min. 46 Începe repriza secundă.

Min. 5 Ocazie importantă pentru Tandia.

UPDATE, ora 20:00 A început meciul de la Sfântu Gheorghe.

UPDATE, ora 18:20 Dinamo București a anunțat echipe de start pe pagina oficială a clubului:

Primul 11: McDermott – Sorescu, Klimavicius, Grigore, Aliji – Filip – Jaadi, Ait-Atmane, Nistor, Zenke – Montini

Rezerve: Muțiu, Ciobotariu, Mustoe, Pesic, N’Diaye, Popa, Papazoglou

HAI DINAMO!Echipa antrenată de Mircea Rednic va juca în această seară cu Sepsi Sf. Gheorghe într-un meci programat la…

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Samstag, 9. Februar 2019

Știm și primul 11 al gazdelor de la Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Sato- Rus, Velev – Hamed, Vasvari, Tandia – Simonovski

Primul 11 al formațiilor Sepsi și Dinamo

Sepsi a pierdut surprinzător în fața lanternei FC Voluntari în prima etapă din 2019 și a coborât pe locul cinci în clasamentul Ligii 1 Betano. Elevii lui Eugen Neagoe sunt marea surpriză a acestui sezon, dar nu mai au voie să piardă puncte dacă își doresc să ajungă în play-off.

Sepsi – Dinamo Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus

Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus vor transmite în direct întâlnirea Sepsi – Dinamo, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. Mai mult, toate fazele importante ale accestui duel vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. Sepsi a încercat să se întărească la nivelul conducerii, dar fostul oficial al clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a refuzat oferta de a fi președinte la gruparea din Sfântu Gheorghe.Daniel Popa aplaudă galeria după meciul Dinamo - Sepsi

Daniel Popa aplaudă galeria după meciul Dinamo – SepsiDe partea cealaltă, dinamoviștii sunt încă departe de locurile de play-off, dar victoria concludentă din meciul cu Poli Iași, scor 3-0, a reaprins speranța în Ștefan cel Mare. ”Câinii” au început să creadă în miracol, dar pentru asta ar trebui să se impună și în partida de sâmbătă seară, un lucru extrem de greu.

Liga 1 Betano LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK

Cele două formații s-au întâlnit de cinci ori în istorie, dinamoviștii câștigând de două ori, Sepsi o dată, iar două partide s-au încheiat la egalitate. În tur, trupa lui Eugen Neagoe a scos un punct în Ștefan cel Mare, remizând scor 0-0, într-un meci în care pe banca lui Dinamo se afla Claudiu Niculescu.

Toate meciurile din Liga 1 Betano vor fi transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, dar și LIVE VIDEO pe FANATIK.