Antrenor din Liga 1, sub presiune: “Plec dacă se consideră că eu sunt vinovatul”

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
01/10/2017, 23:59
Antrenor din Liga 1, sub presiune: “Plec dacă se consideră că eu sunt vinovatul”

Valentin Suciu ar putea fi înlocuit după Sepsi – FCSB 0-4, iar Tibor Selymeş este favorit să îi ia locul. Antrenorul formaţiei din Sfântu Gheorghe spune că este pregătit dacă aşa se va decide.

“Nu ştiu dacă vine alt antrenor, aud în premieră acest lucru. Dacă se va considera că eu sunt vinovat, asta este. Începutul de sezon ne-a dat speranţe, dar apoi ne-a luat un val care ne-a costat. Am făcut trei cadouri Stelei, sunt prea multe greşeli pentru un asemenea meci. Nu se poate spune despre lipsă de experienţă. Contra Stelei trebuie să încerci mai mult. Jucătorii să se autodepăşească”, a declarat Valentin Suciu la Telekom Sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“E o înfrângere grea, o perioadă dificilă pentru noi. Această pauză vine bine pentru noi, să strângem rândurile. Meritam să fim un pic mai sus în clasament. Cred că Steaua e favorită la titlu, are un lot mai valoros”, a declarat Stefan Nikolic, fost jucător la FCSB.

Sepsi traversează o perioadă foarte slabă în Liga 1 Betano şi a acumulat un singur punct în ultimele 5 etape de campionat. Formaţia pregătită de Valentin Suciu este pe locul 12 în campionat la finalul turului. FCSB este pe locul doi, la patru puncte în spatele lui CFR Cluj.

FCSB a câştigat fără emoţii partida de la Braşov, cu Sepsi, dar a şi fost ajutată de erorile gazdelor. Primele două reuşite au fost din lovituri libere, iar repriza s-a terminat cu un autogol. Daniel Benzar a stabilit scorul final.

Închide ×