Fotbal intern

EXCLUSIV. Ultimele detalii despre Florinel Coman. “E decizia mea!”

UPDATE. Daniel Isăilă a mărturisit pentru FANATIK.RO că nu se poate baza pe Florinel Coman la meciul din Elveţia. "Din păcate nu am veşti deloc bune în legătură cu Florinel Coman. Chiar...
03.10.2017 | 16:22
EXCLUSIV Ultimele detalii despre Florinel Coman E decizia mea

UPDATE. Daniel Isăilă a mărturisit pentru FANATIK.RO că nu se poate baza pe Florinel Coman la meciul din Elveţia. “Din păcate nu am veşti deloc bune în legătură cu Florinel Coman. Chiar dacă la RMN nu i-a ieşit nimic grav, totuşi nu a putut să facă faţă la antrenamentul de marţi. El a acuzat că simte dureri în acelaşi loc unde a avut probleme şi la meciul de la Braşov. Încă de la alergări ne-a spus că simte dureri. Aşa că îl voi trimite acasă. Este decizia mea şi nu are rost să îl forţăm pe băiat. Şi eu mi-am încheiat activitatea destul de devreme din cauza deselor accidentări şi nu vreau să risc nimic cu Florinel Coman”, a spus Isăilă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

UPDATE. 11:58. Daniel Isăilă, selecţionerul U 21 şi Nicolae Dică pot să răsufle uşuraţi. În urma RMN-ului efectuat de către Florinel Coman s-a descoperit că accidentarea acestuia nu este deloc una gravă. Atacantul roş-albaştrilor a suferit doar o contractură musculară şi poate să fie refăcut în timp util. Astffel că acesta o să fie luat în lot pentru meciul cu U 21 cu Elveţia din deplasare.

––––––––––––––––––––––––––––––

FCSB a învins-o cu 4-0 pe Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a 13-a din Liga 1 Betano. Vicecampioana României a terminat turul pe locul 2, la patru puncte în spatele liderului, CFR Cluj. Echipa antrenată de Nicolae Dică nu a avut emoţii cu nou-promovata din judeţul Covasna, însă unul dintre jucătorii stelişti a ieşit accidentat de pe teren.

În minutul 64 al meciului de la Braşov, Florinel Coman a ieşit accidentat de pe teren. Atacantul a fost înlocuit în minutul 64 cu Filipe Teixeira. Stelistul a acuzat dureri la coapsa dreaptă după ce a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea trecând pe lângă vinclu.

Ce a declarat Dică la finalul meciului Sepsi – FCSB 0-4

Imediat după ce a executat lovitura liberă, fotbalistul de 19 ani s-a prăbuşit pe gazon şi a fost imediat înlocuit de Nicolae Dică. Primul verdict al medicilor a anunţat o leziune la bicepsul femural. Florinel Coman a fost convocat la echipa naţională de tineret a României pentru meciul cu Elveţia, de la Lugano, de pe 6 septembrie. Partida este programată în etapa a 4-a din preliminariile pentru Campionatul European U21 din 2019.

La finalul meciului, Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a vorbit despre problema fizică a lui Florinel Coman la conferinţa de presă. Tehnicianul a declarat că nu se ştie încă gravitatea accidentării, fotbalistul urmând să afle luni dacă va rămâne în lotul naţionalei de tineret. “Simte înţepături sub fesă. Nu ştiu exact cât de gravă e accidentarea. Va merge la lot, dar mâine va afla dacă va rămâne sau nu”, a declarat Nicolae Dică.

“La ecograf nu i-a ieşit nimic!”

Contactat de către FANATIK.RO, selecţionerul U 21, Daniel Isăilă ne-a mărturisit amănunte legate de starea actuală de sănătate a lui Florinel Coman. “În cursul zilei de luni Florinel a făcut un ecograf după ce a simţit o înţepătură la meciul de la Braşov cu Sepsi, dar nu a ieşit nimic negativ. După meci el şi Dennis Man au ajuns la noi în cantonament. Însă nu ne vom juca cu starea lui de sănătate că nu sunt nebun. Dică poate să stea liniştit chiar dacă nu am vorbit cu el despre Coman. Totuşi îl voi mai trimite pe Coman şi marţi să facă un RMN, iar dacă acolo vom sesiza că apare cea mai mică problemă, atunci nu îl vom lua cu noi în Elveţia. Eu nu mă joc cu starea de sănătate a lui Florinel Coman. Nu vreau să risc absolut nimic cu el. Deja l-am adus pe Balaure în locul lui Nedelcu, iar dacă e să nu ne bazăm şi pe Coman, atunci vom rămâne cu un om mai puţin”, a spus Isăilă.