Carousel hot news

Dică pune presiune pe un jucător: “Sunt alţii mai în formă decât el”

Sepsi-FCSB 0-4, iar Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi în partida cu Sepsi, scor 4-0, dar i-a transmis lui Cătălin Golofca faptul că va avea mult de tras pentru a...
02.10.2017 | 00:07
Dică pune presiune pe un jucător:

Sepsi-FCSB 0-4, iar Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi în partida cu Sepsi, scor 4-0, dar i-a transmis lui Cătălin Golofca faptul că va avea mult de tras pentru a reveni în anturajul primei echipe.

“Am făcut un joc bun în această seară. Le-am spus băieţilor că e meci greu, aveam nevoie de victorie. Este meritul lor, îi felicit. Veneam după un meci greu în Europa, am avut un drum lung. Sunt jucători care au jucat mult şi am decis să nu facă deplasarea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Golofca am decis să nu îl ţinem în lot. După meciul cu Dinamo a avut o accidentare. Iar acum sunt alţi jucători în formă mai bună decât el. A fost tratat foarte bine la Steaua, să se antreneze şi să profite de şansă. Bizonul avea galben şi era nervos, de asta l-am scos.

Tănase este primul care execută, al doilea Bizonul. La al doilea penalty, Pinti i-a dat mingea Bizonului şi am fost de acord. Jucătorii vor avea trei zile libere, au nevoie de această pauză. Îi urez multă baftă lui Contra, am mare încredere în el”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

În urma victoriei obţinute la Braşov, contra celor de la Sepsi, scor 4-0, FCSB revine pe locul doi în clasamentul din Liga 1 Betano, cu patru puncte mai puţine decât liderul CFR Cluj, la finalul turului. În prima etapă din retur, formaţia pregătită de Nicolae Dică înfruntă pe FC Voluntari, în deplasare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri