Jucător de la FCSB, revoltat: “De mine vorbesc arbitrii între ei”

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
01/10/2017, 23:30
Jucător de la FCSB, revoltat: “De mine vorbesc arbitrii între ei”

Florin Tănase, omul care a scos două lovituri de pedeapsă în partida Sepsi-FCSB 0-4, a făcut o dezvăluire neaşteptată. Spune că arbitrii vorbesc despre el şi l-au luat la ochi ca un fotbalist care simulează.

“Dacă nu marcam în prima repriză aveam un meci mult mai greu. La mine am auzit că arbitrii spun între ei să aibă grijă şi la 30 de metri cu faulturile. Şi nu ştiu de ce. La ambele faze a fost penalty. Nu ştiu ce impresie au arbitrii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Am vrut să bat eu şi al doilea penalty, dar mă bucur pentru Bizonul că a marcat, nu mai marcase de mult. În retur să câştigăm toate meciurile şi să nu mai avem nici un penalty. Îmi doresc să ajung la naţională, este visul oricărui fotbalist. Mă antrenez bine şi sper să ajung acolo”, a declarat Tănase la Telekom Sport.

“A fost un meci care părea uşor, dar nu a fost. Am intrat concentraţi şi am câştigat. Nu sunt eu în măsură să spun dacă a fost penalty, dar dacă domnul Colţescu aşa a zis. Nu mă interesează arbitrajele. Suntem un grup unit, cei care intră se ridică la nivelul titularilor.

Eu şi Planic ne înţelegem foarte bine, dar era la fel şi cu ceilalţi. Chiar dacă am fost taxaţi uneori de adversari. Mă bucur foarte mult de convocare, sper să nu dezamăgesc. Această convocare este rodul unei munci de când eram copil. Încercăm să luăm şase puncte”, a explicat şi Mihai Bălaşa.

Închide ×