Fotbal intern

Video&foto. Autocarul în care se aflau fanii echipei din Mediaş a luat foc înainte de Sepsi – Gaz Metan

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe şi Gaz Metan Mediaş şi-au dat întâlnire sâmbătă, iar suporterii oaspeţilor au avut mari probleme în drumul spre Braşov.
18.11.2017 | 16:50

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe – Gaz Metan Mediaş se întâlnesc în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, la Braşov – vezi detalii, iar suporterii formaţiei antrenate de Cristi Pustai au întâmpinat mari probleme pe drumul spre Stadionul “Tineretului”, acolo unde evoluează nou-promovata din Liga 1 Betano. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Într-un autocar al suporterilor echipei Gaz Metan Mediaş a avut loc un incendiu, după ce motorul autocarului în care se aflau 27 de persoane a luat foc, sâmbătă, în timp ce se afla pe DN12, pe Valea Bogăţii, judeţul Braşov.  Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost intoxicate cu fum. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Două persoane au fost intoxicate înainte de Sepsi – Gaz Metan

Conform unui anunţ făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, incendiul a pornit la compartimentul motor al autocarului, iar pasagerii şi şoferul s-au autoevacuat. Aceştia nu au mai ajuns la meciul din Liga 1 Betano dintre OSK Sepsi Sfântu Gheorghe şi Gaz Metan Mediaş.

“Două persoane  sunt uşor intoxicate cu fum şi li se acordă asistenţă medicală de către personalul SMURD Cel mai probabil nu vor necesita transportul la spital. S-a deplasat şi un echipaj cu apă şi spună”, a spus un reprezentant al ISU (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă) Braşov, conform libertatea.ro.

Sepsi – Gaz Metan, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018