Fotbal intern

Sepsi îl transferă pe Dylan Flores de la Poli Iași! Scandal uriaș în tabăra moldovenilor din cauza banilor

20.02.2019 | 11:31
Sepsi il transfera pe Dylan Flores de la Poli Iasi Scandal urias in tabara moldovenilor din cauza banilor

Gruparea din Sf Gheorghe, Sepsi l-a transferat pe Dylan Flores de la Poli Iași! Golgheterul moldovenilor trece la formația de pe locul 5 din Liga 1 Betano în schimbul a 100 de mii de euro. Mutarea este însă una îndelung contestată. Decizia a fost luată de președintele executiv al Iașiului, Adrian Ambrosie, în ciuda faptului că mai sunt de disputat două partide din sezonul regulat. Jucătorul era la final de contract în vară, iar noi aveam nevoie de bani pentru a lua licenţa” și-a motivat Ambrosie gestul.

Nu toată lumea a fost însă de acord. Directorul general al Politehnicii, Horia Sabo, cel căruia Ambrosie și ceilalți membri ai Consiliului Director i-au limitat din plin atribuțiile, a luat foc atunci când a auzit de transfer. Nu am fost consultat, nu mi s-a cerut nicio părere. Mi se pare strigător la cer. Pentru Flores, pe care eu l-am adus, am avut discuţii cu Steaua Roşie Belgrad, care oferea 450 000 de euro şi cu Dinamo Minsk, care era dispusă să plătească 350 000 de euro. Plus procente la revânzare. Iar contractul lui Flores putea fi prelungit lejer, pentru că vara trecută a semnat pe un an plus unul. E o gravă eroare de management. Se pierd şi bani mulţi şi se şi destabilizează echipa înaintea unor meciuri capitale”, a declarat Sabo.

Sepsi îl transferă pe Dylan Flores de la Poli Iași! Dylan Flores in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, vineri 15 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dylan Flores a semnat în 2018 cu Politehnica Iaşi

Sepsi îl transferă pe Dylan Flores de la Poli Iași!

În trecut, Adrian Ambrosie l-a arătat cu degetul pe Sabo pentru diverse nereguli. ”Comitetul Director a luat o decizie important şi legală. În urma auditului pe care l-am avut, am constatat că încasările au fost mai mici decât cheltuielile. Ne-a costat foarte mult încadrarea acestor persoane venite la club, iar deficitul este foarte mare. Chiar riscăm să nu luăm licenţa”, declara Adrian Ambrosie în momentul în care îl sărea din schemă pe Sabo.

6500 de euro era salariul lui Dylan Flores la Poli Iași. A cerut acum 8000 de euro și conducerea lui Sepsi a fost de acord. Șapte goluri a marcat Flores în tricoul moldovenilor pentru care a reușit și 4 pase decisive.

  • 1 convocare are Dylan Flores în ehipa națională a celor din Costa Rica