Record la inaugurarea noului stadion! În cât timp au fost epuizate biletele de la Sepsi – FC Voluntari

Filon Stan   
in Fotbal intern
14/03/2018, 20:29
Record la inaugurarea noului stadion! În cât timp au fost epuizate biletele de la Sepsi – FC Voluntari

Inaugurare de stadion cu casa închisă! Meciul de pe 19 martie dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC Voluntari, care marchează debutul echipei covăsnene pe propriul stadion, se va disputa cu stadionul plin!

Conducerea clubului din Sfântu Gheorghe a menţionat că toate biletele pentru meciul cu FC Voluntari, aproximativ 4.300, au fost achiziţionate în numai o zi şi jumătate de la punerea lor în vânzare. Pentru meciul inaugural, care va avea loc de la ora 20.45, clubul a închiriat o nocturnă mobilă.

Sepsi OSK a jucat meciurile de pe teren propriu în Braşov şi Ploieşti

În acest campionat, Sepsi OSK a fost nevoită să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Tineretului” din Braşov şi pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×