Fotbal intern

VIDEO Sepsi-Juventus 2-1. Prima victorie pentru gazde în Liga 1. Vezi GOLURILE

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Juventus Bucureşti s-au întâlnit în primul meci al etapei doua din Liga 1. Partida a fost una disputată, însă jocul s-a încins pe finalul meciului, atunci când în...
21.07.2017 | 18:33
VIDEO SepsiJuventus 21 Prima victorie pentru gazde in Liga 1 Vezi GOLURILE

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Juventus Bucureşti s-au întâlnit în primul meci al etapei doua din Liga 1. Partida a fost una disputată, însă jocul s-a încins pe finalul meciului, atunci când în ultimele cinci minute s-au marcat două goluri. Scorul a fost deschis de Sepsi, în minutul 62, prin Ghinga, iar în 90 a majorat diferenţa la 2-0 prin Claudiu Herea. În 90+1 oaspeţii au redus din handicap prin Stoenac.

VEZI VIDEO SEPSI-JUVENTUS BUCUREŞTI! Vezi golulurile!

“Aproape în ultimul ceas am reuşit să omologăm terenul de la Braşov. Ieri a fost comisia de omologare de la Ligă şi am primit omologare pentru a juca meciurile pe teren propriu la Braşov. S-a întocmit un proces verbal cu minusuri şi plusuri, dar plusurile au fost în majoritate, aşa că am primit dreptul şi o să jucăm la Braşov”, a declarat Kertesz David, vicepreşedintele celor de la Sepsi.

SEPSI-JUVENTUS LIVE VIDEO LIGA 1. Fulop, un an la Sepsi

În prima etapă a sezonului, ambele echipe au pierdut meciurile de debut în Liga 1. Juventus Bucureşti a fost surclasată de Dinamo, la Ploieşti, cu scorul de 0-3, în timp ce Sepsi a fost învinsă cu 0-1 de Astra Giurgiu. În sezonul trecut, în Liga 2, echipa antrenată de Daniel Opriţa a terminat la egalitate, 0-0, partida din turul campionatului, în timp ce în retur Juventus a câştigat cu 3-1.

Conducătorii celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe au anunţat că, cel mai probabil, la începutul lui octombrie vor juca pe stadionul propriu. “Preconizăm ca meciul cu Steaua, de la începutul lunii octombrie, să îl putem juca la Sfântu Gheorghe, spre marea bucurie a noastră şi a suporterilor”. Cu o zi înaintea meciului, Sepsi Sfântu Gheorghe a reuşit să-l transfere pe Istvan Fulop, fostul jucător al celor de la FC Botoşani fiind adus sub formă de împrumut de la Diosgyor.