Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sepsi nu acceptă rejucarea meciului cu FC U Craiova: ”Ce rost are să se anuleze decizia Comisiei de Disciplină?” Video Exclusiv

Comisia de Apel urmează să analizeze cazul dintre Sepsi și FC U Craiova, iar patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA de ce nu ar fi de acord cu rejucarea.
01.03.2023 | 14:04
Sepsi nu accepta rejucarea meciului cu FC U Craiova Ce rost are sa se anuleze decizia Comisiei de Disciplina Video Exclusiv
Comisia de Apel urmează să analizeze cazul dintre Sepsi și FC U Craiova, iar patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA de ce nu ar fi de acord cu rejucarea. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii a avut parte de un verdict nefavorabil din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Clubul lui Adrian Mititelu a pierdut la ”masa verde” duelul de la Sfântu Gheorghe, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor Peluzei Sud 1997, dar a făcut recurs la această decizie.

De ce nu ar fi de acord Sepsi cu rejucarea partidei cu FC U Craiova

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, nu ar fi de acord cu rejucarea meciului cu FC U Craiova și nu înțelege de ce Comisia de Apel ar schimba prima decizie.

ADVERTISEMENT

”Dacă decide comisia să se rejoace meciul, nu știu ce vom face mai departe, dar trebuie să lămurim niște lucruri. Dacă această comisie spune să rejucăm meciul înseamnă că de poimâine toate galeriile pot să strige ce vor fiindcă nu se ia nicio măsură.

Nu iau decizii singur, nu ne-am gândit dacă vom merge la TAS în cazul în care se decide rejucarea meciului. La prima comisie ni s-a dat 3-0, acum de ce altă comisie să anuleze? Eu nu văd rostul și de aceea nici nu am discutat ce o să facem mai departe.

ADVERTISEMENT

Xenofobia este permisă pe stadioanele din Europa? Și noi ne dorim schimbarea regulamentului, pentru că nu vrem circul ăsta. De o lună de zile în loc să ne ocupăm de echipă, ne ocupăm de tribunale. Nu este un folos pentru noi”, a declarat Dioszegi.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dioszegi crede că Sepsi va pierde în orice situație

Patronul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este de părere că indiferent de decizia pe care o va da Comisia de Apel în cazul partidei cu FC U Craiova, formația sa va avea de suferit pe termen lung.

ADVERTISEMENT

”Dacă primim trei puncte mâine, 40 de puncte o să fie în minus anul viitor, pentru că ne afectează foarte tare. Orice decizie se va lua noi o să ieșim învinși. Vom lua 3 puncte, dar apoi vom fi înjurați peste tot.

Dacă primim cele trei puncte și Craiova iese învinsă, dar pe termen lung noi nu avem nimic de câștigat cu astfel de meciuri”, a mai spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu e convins că meciul pe care FC U Craiova l-a pierdut la ”masa verde” cu Sepsi se va rejuca. Patronul oltenilor a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că are un argument solid în acest sens.

Fanatik SuperLigaemisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT