Fotbal intern

Sepsi OSK a mai făcut două transferuri! L-a luat și pe Bryan Nouvier, jucător care a câștigat campionatul cu CFR

29.06.2018 | 17:42
Sepsi OSK a făcut două transferuri, iar Bryan Nouvier a ajuns la formația din Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a mai făcut două transferuri în această perioadă de mercato. Trupa care a reușit să se salveze de la retrogradare în sezonul 2017-2018 a ajuns la un acord cu Bryan Nouvier și Branislav Jankovici, după ce a mai făcut 13 mutări pe piața transferurilor.

Sepsi OSK și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Bryan Nouvier. Ardelenii au decis să-l lase pe fotbalistul în vârstă de 23 de ani să joace la echipa din Sfântu Gheorghe, după ce în sezonul trecut a prins doar 14 meciuri. Francezul a fost aproape și de Dinamo în urmă cu un an!

Sepsi OSK a mai făcut două transferuri! Jankovic a jucat ultima dată la Sutjeska Niksic

Mai mult, Sepsi OSK l-a luat și pe Branislav Jankovic, fotbalist care poate evolua pe postul de mijlocaș central. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a jucat ultima dată la FK Sutjeska Niksic, unde a bifat 35 de meciuri, a înscris 3 goluri și a oferit două pase decisive.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe l-a transferat pe Branislav Jankovic.
Branislav Jankovic, fostul jucător de la Sutjeska Niksic, a ajuns la Sepsi OSK Sfântu Gheogrhe

Bryan Nouvier, lăudat de managerul lui Sepsi OSK

“Bryan e un jucător cu niște calități foarte bune. Mulțumim celor de la CFR că au acceptat împrumutul, noi sperăm să își arate valoarea pe care suntem conștienți că o are. Branislav e un fotbalist interesant, care ne-a atras de mult timp atenția. După cum vedeți, noi mergem pe jucători din acel spațiu geografic. Sârbii, muntenegrenii, macedonenii sunt fotbaliști cu o mentalitate sănătoasă. Mai avem de adus 2-3 jucători și putem spune că lotul este gata”, a zis Janos Bokor, managerul general al lui Sepsi.

Sepsi OSK a luat și un portar corat în vârstă de 27 de ani. Ivan Covic a jucat ultima dată în Grecia.

400.000 de euro este cota lui Nouvier, conform transfermarkt.com