Fotbal intern

Sepsi OSK, anunţ despre viitorul lui Ibrahima Tandia “Nu mă interesează!” Amical tare în Turcia pentru jucătorii lui Neagoe

26.12.2018 | 10:15
Eugen Neagoe la finalul meciului Sepsi OSK - Concordia Chiajna. Antrenorul a făcut anunţul în legătură cu un viitor transfer al lui Ibrahima Tandia

FANATIK.RO a anunţat că Ibrahima Tandia are o clauză  de reziliere în valoare de 50.000 de euro, iar jucătorul francez cu origini maliene este o ţintă în perioada de mercato din iarnă pentru vicecampioana României.

Sepsi OSK a oferit prin intermediul lui Eugen Neagoe un răspuns pentru un posibil transfer al lui Ibrahima Tandia la FCSB. Mai mult, antrenorul grupării din Sfântu Gheorghe susţine că nu există nicio şansă ca Tandia, Rus şi Simonvski să plece în iarnă de la Sepsi OSK.

Răspunsul lui Sepsi OSK în legătură cu plecarea lui Ibrahima Tandia

“Cei din conducerea clubului știu că îmi dorescă să nu plece nimeni. Am nevoie de toți jucătorii, ba chiar vrem să mai aducem 2-3 fotbaliști care să ne ajute. Nu mă interesează cine îi vrea. Fără lipsă de modestie, dar eu tot timpul am discutat cu băieţii de la echipă şi le-am spus că noi suntem echipă de primele 3 locuri. Am crezut mereu în ei. Deci pot spune că ne aşteptam să fim la egalitate cu Viitorul”, a explicat Eugen Neagoe pentru gsp.ro.

Alex Mateiu şi Ibrahima Tandia în meciul U Craiova - Sepsi OSK
Alex Mateiu şi Ibrahima Tandia în meciul U Craiova – Sepsi OSK

Sepsi OSK, amical cu Sivasspor

Sepsi OSK a terminat 2018 pe locul 4 în Liga 1 Betano, la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, iar covăsnenii se vor pregăti pentru anul 2019 în Turcia. Gruparea pregătită de Eugen Neagoe se va reuni pe 6 ianuarie, iar patru zile mai târziu va pleca la Belek, în Turcia, unde vor sta până pe 25. Sepsi OSK va juca mai multe meciuri amicale, dar cel mai important o să fie cel contra lui Sivasspor, locul 9 din prima ligă turcă. Astfel, covăsnenii se vor duela cu Robinho, Arouna Kone şi fostul jucător al Barcelonei, Douglas. La Sivasspor mai evoluează şi doi români: Paul Papp şi Gabi Torje.

  • 4 este poziţia pe care a terminat Sepsi OSK anul 2018
  • 8,25 milioane de euro valorează lotul echipei Sepsi OSK
  • 33 de puncte a adunat Sepsi OSK în cele 21 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019