Fotbal intern

Sepsi OSK i-a fixat prețul lui Ibrahima Tandia pentru FCSB! A anunţat oficial noul contract. FANATIK confirmat

29.12.2018 | 13:14
Sepsi OSK ia fixat pretul lui Ibrahima Tandia pentru FCSB A anuntat oficial noul contract FANATIK confirmat

Clubul din Sfântu Gheorghe are un alt contract semnat cu vârful de 25 de ani, prin care acesta nu mai poate pleca pentru 50.000 de euro, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate. Sepsi OSK i-a fixat un nou preț lui Ibrahima Tandia.


UPDATE, 8 ianuarie, ora 21.00. Clubul Sepsi a anunţat pe site-ul oficial ceea ce FANATIK anunţase din 29 decembrie. Că a activat noul contract al lui Tandia şi că acesta nu are cum să mai ajungă la FCSB pentru o sumă modică, 50.000 de euro, atât cât era clauza de eliberare din vechiul contract. Anunţul a fost făcut şi pe facebook-ul personal de patronul Laszlo Diosegi, care s-a fotografiat alături de Tandia şi a postat mesajul: “Rămâne!”


Dacă dorește să îl aducă la FCSB, Gigi Becali trebuie să plătească o sumă din șapte cifre, fapt care ar putea pune capăt oricărui interes din partea finanțatorului roș-albaștrilor.

Clauza care îl scăpa pentru o sumă modică este scoasă din noul contract!

Noi informații apar despre situația lui Ibrahima Tandia, atacantul francez cu origini în Mali. Acesta avea contract cu Sepsi până în vara lui 2019 și o clauză conform căreia ar fi putut părăsi echipa pentru doar 50.000 de euro, doar că șefii formației din Sfântu Gheorghe au anunțat că vor oficializa în câteva zile un alt contract între părți!

Nu e nicio discuție până în acest moment. Dânsul centrează, dânsul dă cu capul, dar pe noi nu ne-a căutat nimeni. Sincer, Tandia rămâne pe loc cel puțin. Are un contract valabil, iar în următoarele zile vom oficializa un alt contract valabil, semnat de părți. Tandia poate să fie la un potențial și un preț mai mare din vară”, a declarat Janos Bokor, directorul sportiv al lui Sepsi, pentru GSP!

Sursele FANATIK susțin că ar fi vorba despre un contract ținut “la sertar” și care nu ar fi fost niciodată oficializat dacă Tandia nu ar fi explodat în Liga 1 Betano. Din acesta dispare orice clauză de reziliere, iar fotbalistului nu îi va mai expira acordul în vara lui 2019!

Ibrahima Tandia cu mingea la picior
Ibrahima Tandia va avea un nou contract de la începutul lui 2019 și nu mai poate pleca prea ușor de la Sepsi

Sepsi i-a fixat prețul lui Ibrahima Tandia pentru FCSB: 1,2 milioane de euro!

Noul acord pe care decarul îl va avea îi va aduce un salariu mărit, dar și un preț de 24 de ori mai mare! Dacă până acum Tandia s-ar fi putut despărți de Sepsi pentru 50.000 de euro, în momentul intrării în vigoare a contractului suma crește exponențial. Conform informațiilor FANATIK, oficialii lui Sepsi vor avea ca preț de pornire suma de 1,2 milioane de euro!

Un preț descurajant pentru majoritatea formațiilor din Liga 1 Betano. Cu siguranță că CS Universitatea Craiova va renunța la interesul pentru Tandia, iar singurii care vor putea negocia sunt cei de la FCSB și cei de la CFR Cluj. Deși este unul dintre cei mai interesanți jucători pe care îi propune Liga 1 în acest moment, este greu de crezut că Gigi Becali va plăti acești bani pe un fotbalist care rămâne o necunoscută la nivelul unui club cu pretenții și cu presiune, cum e FCSB. În perioada următoare lucrurile vor deveni mai clare, când Becali se va puna la masa negocierilor cu cei de la Sepsi și cu reprezentantul fotbalistului.

Tags: