Fotbal intern

Sepsi OSK neagă orice discuții cu Iuliu Mureșan! Reacția oficială a covăsnenilor. EXCLUSIV

07.02.2019 | 10:13
Sepsi OSK neaga orice discutii cu Iuliu Muresan Reactia oficiala a covasnenilor EXCLUSIV

După ce a apărut informația că Iuliu Mureșan a fost ofertat de Sepsi OSK pentru a ocupa postul de președinte al grupării antrenate de Eugen Neagoe, Janos Bokor, directorul sportiv al formației din Sfântu Gheorghe, a negat prin intermediul FANATIK.RO orice discuții cu fostul oficial din Gruia.

Janos Bokor a anunțat că Sepsi OSK nu a luat niciodată legătura cu Iuliu Mureșan pentru a-i propune acestuia să ocupe postul de președinte al echipei din Sfântu Gheorghe și susține că nu va exista nicio schimbare în ceea ce privește staff-ul administrativ sau tehnic al covăsnenilor.

Janos Bokor, directorul sportiv de la Sepsi, neagă orice discuții cu Iuliu Mureșan

“Nu am discutat niciodată cu domnul Iuliu Mureșan! Repet! Niciodată nu a luat legătura cineva de la Sepsi cu dânsul pentru a i se propune să ocupe postul de președinte al echipei. Noi avem stabilitate și nu dorim să schimbăm nimic pentru că mergem pe un drum bun. Cineva a încercat să își facă publicitate cu această informație sau a încercat să ne facă nouă. Nu știu, dar la Sepsi OSK nu se dorește să se facă nico schimbare”, a spus Janos Bokor, directorul sportiv de la Sepsi, pentru FANATIK.RO.

Janos Bokor și Dioszegi Laszlo

Sepsi OSK se pregătește pentru meciul din runda cu numărul 23, cel cu Dinamo București, care va avea loc sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20.00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Gruparea antrenată de Eugen Neagoe se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 33 de puncte, după e a bifat 9 victorii, 6 înfrângeri și 7 rezultate de egalitate în 22 de meciuri.

Iată ce meciuri mai are de disputat Sepsi OSK în sezonul regulat din Liga 1 Betano:

  • Sepsi OSK – Dinamo București, sâmbătă, 9 februarie, ora 20.00 – ETAPA 23
  • Gaz Metan Mediaș – Sepsi OSK, duminică, 17 februarie, ora 17.30 – ETAPA 24
  • Sepsi OSK – FC Viitorul Constanța, sâmbătă, 23 februarie, ora 18.00 – ETAPA 25
  • CFR Cluj – Sepsi OSK – ETAPA 26 – data și ora de disputare nu au fost anunțate.