Sport

Sepsi OSK s-a despărțit de un jucător de bază. Au reziliat contractul de comun acord

Chiar în ziua meciului cu FC Voluntari, conducerea clubului Sepsi OSK a anunțat despărțirea de un jucător adus în toamna anului 2020.
09.12.2022 | 15:50
Sepsi OSK sa despartit de un jucator de baza Au reziliat contractul de comun acord
Chiar în ziua meciului cu FC Voluntari, conducerea clubului Sepsi OSK a anunțat despărțirea de un jucător adus în toamna anului 2020. Sursă foto: :Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Covăsnenii sunt la un singur punct distanță de intrarea în play-off, după ce runda precedentă s-au impus categoric în deplasarea de la Arad.

Un jucător important se desparte de Sepsi OSK

Deși sunt cu gândul la intrarea în finala campionatului, oficialii clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au decis să rezilieze contractul cu mijlocașul Cătălin Golofca, adus în urmă cu mai bine de doi ani de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Sepsi OSK şi Cătălin Golofca au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Mijlocaşul, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în toamna anului 2020 la echipa noastră.

Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a grupării din Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Golofca a mai jucat la FCSB și CFR Cluj

Cătălin Golofca, în vârstă de 32 de ani, a jucat în 85 de meciuri pentru Sepsi în toate competițiile, reușind opt goluri și șase pase decisive. Alături de covăsneni a câștigat în acest an Cupa și Supercupa României.

În actuala stagiune, fotbalistul a marcat două goluri în SuperLiga și a jucat 17 partide în toate competițiile, 11 în campionat, trei în Conference League, două în Cupa României și una în Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Golofca și-a început cariera la CS Gura Humorului, de unde a ajuns la Rapid Suceava. FC Botoșani l-a achiziționat la începutul anului 2016, pentru 10.000 de euro. Apoi, mijlocașul a mai evoluat la FCSB și CFR Cluj.

Bergodi aștepta renașterea echipei

După o perioadă nefastă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și-a revenit reușind trei victorii la rând care au dus-o pe locul 7, la un singur punct de Petrolul Ploiești, formație aflată pe poziția a 6-a, ultima care asigură participarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Acest reviriment nu l-a luat prin surprindere pe antrenorul Cristiano Bergodi care cunoaște foarte bine potențialul echipei. Pentru covăsneni urmează un nou meci important, vineri seară, de la ora 19:00, pe teren propriu, cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT