Fotbal intern

Sepsi OSK și-a anunțat oficial noul antrenor! E la prima experiență în Liga 1 Betano. VIDEO

29.05.2019 | 15:20
Sepsi OSK sia anuntat oficial noul antrenor E la prima experienta in Liga 1 Betano VIDEO

Oficialii clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și-a anunțat oficial noul antrenor pentru sezonul viitor. Deși s-a vorbit de nume mari la gruparea covăsneană, patronul Laszlo Dioszegi l-a ales pe Laszlo Csaba, tehnician care a activat până acum doar în străinătate. Revelația sezonului recent încheiat din Liga 1 Betano s-a despărțit de Eugen Neagoe la începutul lunii mai, iar interimatul până la finalul play-off-ului a fost asigurat de Marin Barbu.

Sepsi OSK și-a anunțat oficial noul antrenor: ”Sunt fericit că l-am convins să vină aici”

”Am avut timp să ne gândim bine la un nou antrenor. Am avut o listă de 13 antrenori, din care am contactat câţiva. L-am ales pe Csaba Laszlo şi sper să continuăm să facem performanţă. A antrenat echipe mari şi sunt fericit că l-am convins să vină aici”, a declarat patronul Laszlo Dioszegi în conferința de presă în care l-a anunțat pe Csaba Laszlo ca nou antrenor la Sepsi OSK.

Sajtótájékoztató ⚽️ Conferintā de presā

Gepostet von Sepsi OSK am Mittwoch, 29. Mai 2019

”Eugen Neagoe a făcut o muncă foarte bună şi noi trebuie să continuăm să mergem înainte cu acest proiect. Trebuie să ne apucăm de treabă. Ştiu care este situaţia din fotbalul românesc”, a spus și Csaba Laszlo, în vârstă de 55 de ani, care s-a născut la Odorheiu Secuiesc şi a jucat fotbal la juniori la Progresul Odorhei şi FC Unirea Cristur.

Patronul Laszlo Dioszegi îl prezintă oficial pe noul antrenor al echipei Sepsi OSK, Csaba Laszlo

Csaba Laszlo a fost ultima dată antrenor secund la Dundee United

La 18 ani, Csaba Laszlo a plecat în Ungaria, iar mai târziu în Germania, cea mai importantă echipă la care a jucat fiind Bayer Uerdingen (1989-1990). El şi-a început cariera de antrenor în Germania, la Blau-Weiss Kerpen, iar apoi a mai pregătit formațiile TuS Grevenbroich şi Borussia Monchengladbach II. În ianuarie 2004, a devenit asistentul selecţionerului Ungariei, Lothar Matthaus.

Tot în Ungaria a mai antrenat Ferencvaros Budapesta şi FC Sopron, iar apoi a fost selecţioner al Ugandei (2006-2008), unde presa locală l-a poreclit ”Omul miracol”. În 2008, Csaba Laszlo a ajuns la formaţia scoţiană Hearts of Midlothian Edinburgh, iar apoi în Belgia unde a pregătit pe Charleroi. Tehnicianul de 55 de ani a mai antrenat şi naţionala Lituaniei, iar ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Dundee United, unde a fost antrenor secund.

În urmă cu o săptămână, patronul celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a oferit un amplu interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre viitorul echipei, despre buget și despre șansele echipei sale de a se bate pentru titlu în Liga 1 Betano.