Sport

Sepsi vrea Cupa României! Ce primă au încasat jucătorii covăsneni pentru calificarea în semifinale. Exclusiv

Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK prima de joc pe care au încasat-o jucătorii covăsneni după calificarea în semifinalele Cupei României.
03.12.2021 | 20:17
Sepsi vrea Cupa Romaniei Ce prima au incasat jucatorii covasneni pentru calificarea in semifinale Exclusiv
Laszlo Dioszegi și jucători Sepsi
ADVERTISEMENT

Sepsi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-1. În semifinale, trupa lui Cristiano Bergodi va da peste una dintre Universitatea Craiova, FC Voluntari și FC Argeș.

Sepsi vrea să pună mâna pe Cupa României

Laszlo Dioszegi susține că, la finalul meciului cu Chindia, a fost în vestiarul lui Sepsi pentru a-i felicita pe jucători. Totodată, omul de afaceri spune că fotbaliștii titulari au încasat o primă de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Am intrat pentru 15 secunde în vestiar și i-am felicitat pe băieți, fiindcă așa mi s-a părut normal. Totuși, au făcut o performanță. Eu nu am obiceiul de a intra în vestiar, dar după victorii așa, mai importante, cred că băieții așteaptă să fie felicitați.

Eu am considerat că este necesar să-i îmbărbătez puțin și să le dau speranțe că o să vină vremuri mai bune. Am hotărât cu directorul executiv ca, în cazul în care ne calificăm în semifinale, să dăm 1.000 de euro prime titularilor”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi: „Băieții trebuie să fie motivați!”

Patronul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe spune că este cu gândul la finala Cupei României. Însă, în același timp, este conștient că echipa sa va da peste un adversar greu în semifinale.

„Mai sunt două meciuri. Din două meciuri, dacă câștigăm unul și pierdem unul, dar cu un gol în plus dat de noi, deja suntem în finală. Ar fi o performanță, deci normal că și băieții trebuie să fie motivați pentru a intra pe tren cu gândul de a aduce victoria și a juca finala.

ADVERTISEMENT

Consider că Universitatea Craiova este foarte puternică, dar să nu uităm că Voluntari este pe val, iar Argeș joacă bine în campionat.

Toate trei sunt adversare periculoase, dar, dacă nu sperăm, degeaba intrăm pe teren. Noi avem încredere și sperăm ca măcar în Cupă să le aducem bucurii suporterilor noștri”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi: „Cred că Rep are oferte dintr-un campionat mai cu bani!”

În încheiere, Laszlo Dioszegi a vorbit despre situația slovenului Rajko Rep, care a cerut rezilierea contractului cu Sepsi, la cinci luni după ce a semnat cu formația covăsneană.

Omul de afaceri spune că, în opinia sa, Rep a dorit să plece de la echipă deoarece are oferte dintr-un campionat mai puternic și nu din cauza accidentărilor.

„Rep a venit înapoi acum o zi. A stat acasă două luni și ceva, fiind accidentat. Acasă s-a tratat cum s-a tratat. Azi, a venit la club și a zis că vrea să rezilieze contractul, fiindcă nu se simte 100% și nu e sigur că poate să joace în tot returul.

În condițiile date, am analizat situația și ne-am gândit că, dacă nu e apt nici pentru retur, atunci când o să fie apt? Gândul lui nu este aici. Eu cred că are oferte dintr-un campionat mai cu bani. Prea ușor a vrut să plece. Mai avea contract încă doi ani, dar, dacă nu vrea să joace, îl țineam degeaba”, a încheiat Laszlo Dioszegi.

  • 11 este locul ocupa de Sepsi Sfântu Gheorghe în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT