Sport

Prima de 5000 de euro, ratată în minutul 90+2! Golul lui Florin Tănase le-a golit buzunarele celor de la Sepsi. Exclusiv

16.05.2021 | 23:57
Prima de 5000 de euro ratata in minutul 902 Golul lui Florin Tanase lea golit buzunarele celor de la Sepsi Exclusiv
Prima de 5000 de euro, ratată în minutul 90+2! Golul lui Florin Tănase le-a golit buzunarele celor de la Sepsi. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sepsi va evolua împotriva FCSB-ului pe o primă record. FANATIK a aflat că Laslo Dioszegy, patronul covăsnenilor le va da jucătorilor o primă de 5000 de euro pentru un succes împotriva roș-albaștrilor. 


UPDATE, 16 mai, ora 23:58. FCSB a revenit de la 0-2 în final de meci cu Sepsi și a scos un punct în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. Buziuc (81) și Tănase (90+2) au adus golurile unui egal nesperat pentru roș-albaștrii. Jucătorii lui Sepsi au tot dreptul să fie frustrați. Au ratat o primă de 5000 de euro de jucător în prelungirile meciului. Așa cum FANATIK a anunțat, patronul Dioszegy le-a promis o primă de 5000 de euro pentru un succes, bani pe care i-au ratat la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Sepsi, primă record pentru o victorie cu FCSB: 5000 de euro de jucător!

FCSB joacă un meci crucial pentru titlu, pe terenul lui Sepsi. Roș-albaștrii au nevoie de victorie pentru a rămâne aproape de CFR Cluj, campioana reușind să obțină trei puncte mari pe terenul Universității Craiova.

Roș-albaștrii nu s-au impus niciodată în acest sezon împotriva echipei lui Leo Grozavu. În sezonul regulat, ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, iar în partida tur din play-off, Sepsi s-a impus cu 2-1 la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Iar băieții lui Leo Grozavu sunt bine motivați înainte de acest meci. Patronul Laslo Dioszegy a mărit prima pentru o victorie cu FCSB la 5000 de euro de om. Cu un succes duminică, Sepsi urcă pe podium și îi ia locul Universității Craiova.

Dioszegy le-a dublat prima pentru succesul din Gruia! Jucătorii lui Sepsi au încasat 4000 de euro

Jucătorii de la Sepsi Sfântu Gheorghe au câștigat la începutul săptămânii în Gruia, cu CFR Cluj. FANATIK a aflat că Dioszegy le-a promis jucătorilor o primă de 2000 de euro pentru un succes împotriva campioanei, pe care a hotărât să o dubleze după meci.

ADVERTISEMENT

Astfel, fotbaliștii covăsnenilor au încasat 4000 de euro dintr-un foc pentru victoria de pe terenul campioanei României. Pentru echipa lui Toni Petrea, misiunea este cât se poate de complicată în aceste condiții.

FCSB este obligată să câștige pentru a se apropia la un punct de CFR Cluj, cu două etape înainte de finalul sezonului. În ultima etapă, CFR Cluj și FCSB se vor întâlni în Gruia pentru un meci care poate fi cu titlul pe masă.

ADVERTISEMENT

Dar până atunci, FCSB trebuie să se întoarcă de la Sfântu Gheorghe cu trei puncte, altfel CFR Cluj poate câștiga campionatul cu o victorie în penultima etapă cu FC Botoșani, având și avantajul rotunjirilor din sezonul regulat.

“O să tratăm meciul la fel de bine şi serios. Sunt sigur că Leo Grozavu va fi la fel de implicat în joc”

Sepsi vrea podiumul, lucru pe care managerul Cornel Șfaițer l-a spus într-un interviu acordat pentru FANATIK după victoria cu CFR Cluj. Oficialul susține că echipa va fi la fel de determinată și în fața celor de la FCSB:

“O să tratăm meciul la fel de bine şi serios. Sunt sigur că Leo Grozavu va fi la fel de implicată în joc, la fel de determinată. Niciun meci nu seamănă cu altul. Într-o săptămână pot fi două meciuri cu aceeaşi echipă şi vedeţi şi voi că niciun meci nu seamănă cu altul.

Nu va fi uşor. Este o luptă strânsă între FCSB şi CFR Cluj la titlu. Va fi un meci foarte foarte greu, dacă mă întrebaţi. Noi dorim să câştigăm încă o dată. De ce nu?”, a spus Cornel Șfaițer pentru FANATIK.

Meciul dintre Sepsi și FCSB se va disputa duminică, de la ora 22:00. În meciul din sezonul regulat de la Sfântu Gheorghe, scorul a fost egal, 1-1, după golurile marcate de Florin Tănase și Pavol Safranko.

  • 5000 de euro este prima de om a celor de la Sepsi pentru o victorie cu FCSB
  • 4000 de euro au încasat jucătorii lui Leo Grozavu după succesul cu CFR Cluj

    • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT