Sport

Sepsi sare la gâtul LPF după ce meciul cu FC Argeș a fost programat la ora 12:00: ”Suntem echipa nimănui”

LPF a decis să facă anumite modificări în programul etapei a 2-a din SuperLiga, însă conducătorii de la Sepsi sunt nemulțumiți de ora la care se va juca întâlnirea cu FC Argeș.
22.07.2022 | 13:33
Sepsi sare la gatul LPF dupa ce meciul cu FC Arges a fost programat la ora 1200 Suntem echipa nimanui
LPF a decis să facă anumite modificări în programul etapei a 2-a din SuperLiga, însă conducătorii de la Sepsi sunt nemulțumiți de ora la care se va juca întâlnirea cu FC Argeș. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Partida de la Sfântu Gheorghe a fost programată să se desfășoare duminică, 24 iulie, de la ora 12:00, în ciuda faptului că pentru ultima zi a weekend-ului s-a anunțat caniculă.

LPF, acuzată pentru ora de disputare a partidei Sepsi – FC Argeș

Directorul sportiv al celor de la Sepsi, Atilla Hadnagy, s-a arătat indignat de programarea făcută de LPF pentru meciul cu FC Argeș, mai ales că există șanse mari ca sistemul VAR să nu poată fi folosit la acest joc. Nu există decât trei mașini care asigură video arbitrajul, iar duminică se dispută patru partide.

ADVERTISEMENT

”E incredibil, cred că vor fi și la noi 40 de grade pe teren. Ce să mai zicem, nu ne-a băgat nimeni în seamă de la televiziuni, și cred că a fost cel mai spectaculos și frumos meci de aseară. Duminică ne-a pus de la ora 12:00, nu cred că avem nici VAR.

Suntem echipa nimănui, nimeni nu ne bagă în seamă. Nu am cerut amânarea, am cerut să fie mai târziu meciul, măcar la 17 – 17:30. Nu s-a putut că s-a băgat CFR. Pentru unii se poate, pentru alții…”, a declarat Hadnagy, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Sepsi OSK – Olimpija Ljubljana 3-1, din prima manșă a turului 2 preliminar al Conference League, nu a fost achiziționată de nicio televiziune din țara noastră, astfel că singura modalitate de a urmări jocul a fost canalul de YouTube al covăsnenilor.

Și CFR Cluj e nemulțumită de programările făcute de LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a precizat printr-un comunicat oficial că partida dintre FC U Craiova 1948 și CFR Cluj, din etapa a 2-a din SuperLiga, se va disputa duminică, 24 iulie, de la ora 16:00, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Astfel, în ziua de duminică vor avea loc patru întâlniri din campionatul intern, în ciuda faptului că televiziunile s-au opus acestui lucru, motivând că nu pot asigura producția la toate jocurile.

  • ora 12:00 Sepsi – FC Argeş
  • ora 16:00 FC U Craiova 1948 – CFR Cluj
  • ora 18:30 U Cluj – Universitatea Craiova
  • ora 21:30 Rapid – FCSB
ADVERTISEMENT

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, i-a acuzat și el pe oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal că nu se gândesc la integritatea fotbaliștilor și a cerut un număr mare de ambulanțe la stadionul ”Ion Oblemenco”, în cazul în care jucătorii vor avea de suferit din cauza căldurii infernale.

”Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie Salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol. Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45”, a spus oficialul din Gruia.

ADVERTISEMENT