Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – FC Botoşani 7-0, în etapa a 11-a din SuperLiga. Echipa lui Bergodi face scorul campionatului și urcă pe loc de play-off. Video

Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoşani 7-0 este scorul campionatului în SuperLiga. Formația lui Bergodi urcă pe locul 5 și are toate motivele să spere la play-off.
17.09.2022 | 19:48
Sepsi Sf Gheorghe  FC Botosani 70 in etapa a 11a din SuperLiga Echipa lui Bergodi face scorul campionatului si urca pe loc de playoff Video
Sepsi urcă pe 5 după ce a realizat scorul campionatului cu FC Botoșani, scor 7-0 Sursp foto: Tudi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
17-09-2022
15:23

Sepsi - FC Botoșani 7-0 (Rondon 24, 45+1, I Gheorghe 66, Golofca 71, Achahbar 75, Tudorie 83, 90+1)

Sepsi urcă pe 5 după ce a realizat scorul campionatului cu FC Botoșani, scor 7-0. Oaspeții au jucat cu un om în minus încă din minutul 48, când a fost eliminat Sno.

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+1. GOOOL Sepsi! 7-0! Tudorie face “dubla” cu o finalizare simplă.

Min. 83: GOOOL Sepsi! 6-0! Tudorie profită de o gafă în defensiva oaspeților și își trece și el numele pe lista marcatorilor.

Min. 75: GOOOL Sepsi! 5-0! Achahbar înscrie și el cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului.

Min. 71: GOOOL Sepsi! 4-0! Golofca înscrie și el cu un șut din prima, după o pasă excelentă de la Alexandru Tudorie.

Min. 66: GOOOL Sepsi! 3-0! Ion Gheorghe ratează o lovitură de pedeapsă, dar tot el urmărește și înscrie pe recuperare. Lovitura de pedeapsă fusese acordată pentru un fault la același Rondon, omul meciului.

Min. 48 – Sno vede direct cartonașul roșu pentru o intrare extrem de dură asupra lui Dumitrescu.

Min. 45+1 – GOOOL Sepsi!!! Ion Gheorghe a centrat pe 6 metri din corner și Rondon a făcut ”dubla” cu o lovitură de cap.

Min. 43 – Golofca a pătruns în viteză și a șutat în forță de la 12 metri lateral dreapta, dar Pap a respins în corner.

Min. 24 – GOOOL Sepsi!!! Mussis pierde un balon în propria jumătate, Aganovic îi pasează lui Rondon și acesta înscrie cu un șut plasat de la 14 metri.

Min. 23 – Ion Gheorghe a luat o acțiune pe cont propriu din stânga, a pătruns în centru, dar lșutul său de la 18 metri a trecut puțin pe lângă poartă.

Min. 18 – Rondon ratează penalty, șutul său fiind parat de Pap. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un fault făcut de Dragu asupra lui Golofca.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Sepsi – FC Botoșani.

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – I. Gheorghe, N. Păun, Aganovic, J. Rodriguez – Rondon, Golofca. Rezerve: Began – R. Ispas, Bălașa, Francisco Junior, Bărbuț, C. Matei, Achahbar, Tudorie, Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.
  • FC Botoșani: Pap – Sno, Dican, Țigănașu, Dragu – Sylla, Mussis, Perianu – Shahaf, Camara, Mailat. Rezerve: Ureche – Patache, Boli, Ivanov, M. Roman I, Tîrcoveanu, Petkovski, Mateus Santos, M. Roman II. Antrenor: Mihai Teja.

 

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Botoşani are loc sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Covăsnenii au întrerupt seria neagră etapa trecută printr-o victorie extrem de muncită în faţa Chindiei, la Ploieşti. În schimb scaunul lui Mihai Teja la Botoşani se clatină serios, moldovenii reuşind doar un punct în ultimele patru etape.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Botoşani

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Botoşani se desfăşoară sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul care poartă numele echipei covăsnene, o arenă modernă, ridicată în proprorţie de 90 la sută din banii primiţi de la guvernul Ungariei, cel care a ridicat şi noul stadion din Miercurea Ciuc.

ADVERTISEMENT

Media de spectatori la Sfântu Gheorghe este în general una decentă, undeva în jurul a patru-cincii mii de oameni, la partidele cu echipe cunoscute urcând cu încă o mie-două. Botoşani nu are suporteri care să susţină echipa în deplasări, astfel încât moldovenii vor trebui să facă faţă presiunii venită din tribune, fanii lui Sepsi fiind destul de vocali.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Botoşani

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Botoşani se joacă sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 19:00, pe arena formaţiei covăsnene, în etapa a 11-a din SuperLiga şi va fi televizată pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări şi dacă veţi accesa site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 17 septembrie, nu pare a fi deloc o zi favorabilă sportului rege. Cam în toată ţara vremea s-a schimbat radical, maxima zilei cu greu mai trece peste 21-22 de grade, cât va fi şi în Covasna, problema o reperezintă ploile, care vor cădea în mai multe reprize, foarte probabil inclusiv la ora meciului care va fi condus de arbitrul Iulian Călin din Ştefăneşti – Argeş.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Botoşani

Cristiano Bergodi răsuflă mai uşurat după ce Sepsi a stopat cu victoria în faţa Chindiei o serie de trei eşecuri consecutive. dar ştie că Botoşani e un adversar dificil, motiv pentru care a decis să îl scoată din  formula de start pe cel mai vulnerabil apărător, Mihai Bălaşa. care a comis mai multe erori şi intenţionează să îl introducă pe Dennis Ciobotariu lângă Ninaj.

ADVERTISEMENT

Mihai Teja a început foarte bine sezonul, după care a urmat această serie inexplicabilă de rezultate proaste, ultima etapă moldovenii cedând acasă în faţa UTA-ei cu 2-1. Are la dispoziţie tot lotul, după revenirea lui Mihai Roman II şi va căuta să alcătuiască o formulă de start cât mai echilibrată între compartimente, marea lui problemă fiind lipsa unui finalizator de calitate.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Botoşani

Şi casele de pariuri sunt influenţate în bună măsură de seria de rezultate negative avut de moldoveni, pentru că altfel nu se poate justifica o cotă de 1,65 la victorie acordată covăsnenilor şi alta de 6,50 pentru succesul oaspeţilor, în condiţiile în care distanţa la puncte în clasament este de numai unul în favoarea echipei lui Bergodi! Un gol înscris de Botoşani ajunge la cota 1,90.

ADVERTISEMENT

Sunt 15 meciuri directe între cele două echipe iar la capitolul victorii Botoşani o domină clar pe Sepsi, cu scorul de 7-3, ceea ce înseamnă că alte cinci partide s-au terminat la egalitate. Mai mult, pe terenul covăsnenilor e un adevărat coşmar pentru ei orice meci cu echipa lui Teja, pentru că au învins-o doar o dată, de două ori au făcut egal şi de patru ori, la diferenţă de un gol, s-au impus moldovenii!

ADVERTISEMENT